Geodet Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 (upraveno) Ty vado, to sou Beemanovo hodinky. Upraveno 14. dubna 2020 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Brutálny kúsok... Byt menšie, tak už ich mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Jerome SUPER! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Brutálny kúsok... Byt menšie, tak už ich mám Jerome v únoru tohoto roku zbankrotoval.... Překvapivě Nějaký kousky by se ale ponosit daly.. Možná dobrej čas na nákup pro dobrodruhy Tyhle v 18K růžovým zlatě za 260k ... Titanic DNA Steampunk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 @Tomáš Elsnic Lepší případně koupit Hubloty tady Pár měsíců zpět tu byly kolem nějakých 150, jestli si dobře pamatuju...? Nevím, jestli to teda byly také Big Bangy, ale každopádně větší jistota než Bazoš nebo jiné pofidérní zdroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 igor261069, on 14 Dub 2020 - 21:01, said:Dotaz, když je na světě tolik krásných pravých hodinek, proč zrovna hublot?Pár Hublotů jsem už viděl a třeba ten jejich základní tříručkovej model na černý gumě s černým cifrem je prostě s tim jejich výbornym antireflexem prudce koukatelnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Jerome v únoru tohoto roku zbankrotoval.... Překvapivě Nějaký kousky by se ale ponosit daly.. Možná dobrej čas na nákup pro dobrodruhy O ich bankrote viem, a jediný problém môže byť s náhradnými dielami ale inak je to pre mňa super značka. Strojčeky majú Concepto a spracovanie je úžasné. Sam mam kúsok už od neexistujúcej značky a musím povedať že je oproti mainstream om úžasný. Nie je pre každého, spracovanie famózne. Ono asi po koronarize bude viac hodinarskych znaciek v bankrote.. Tak snáď bude z čoho vyberať Tyhle v 18K růžovým zlatě za 260k ... Titanic DNA Steampunk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Jerome SUPER!Ty si podobné ako ja na exotiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Ty si podobné ako ja na exotikuMne se moc (mimojine) líbily ty Wyler, cos měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Mne se moc (mimojine) líbily ty Wyler, cos měl.Diky moc... Ešte ich mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 15. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 V tom zlatě RJ taky super původně jsem měl pácu ty s chronografem ale pak jsem to vzdal, jsou dost velký a unesou se ještě by překažely další čudly.Taky po vašich radách budu hodinky hledat tady .Ještě k těm hublot.cejtil se uraženě jak jsem na to přišel a že by šel na 80.Nakonec jsem dohledal na netu že obchoduje a zboží neposílá atd.Takže moc díky ,nechoďím do dvou prací abych pak vyhazoval za fejky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Ani to dlouho netrvalo... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/137699-hublot-classic-fusion-42/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 co dlouho netrvalo? To přece nejsou ty fejkový o kterých je tu řeč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 No že může koupit Hubloty tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 (upraveno) Tak trh je neklidný a zbavuje se tohoto typu, na původu nesejde. Je to jako s koronavirem, každý jedinec je "sprostý podezřelý" a ostražitost je nutno uplatnit na všechny.Ty hlavy šroubků jsou stejně nějak podezřele natočené, to HUBLOT v katalogu je má hezky jednotně... blafoval jsem, nakoukl jsem co mají na netu nafocené a jde to šejdrem všude.To bych na ruce nesnesl, táhne to oči. To raději matku s hvězdičkou nebo inbusem... Upraveno 17. dubna 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 No že může koupit Hubloty tady jo tááák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 blafoval jsem, nakoukl jsem co mají na netu nafocené a jde to šejdrem všude.To bych na ruce nesnesl, táhne to oči. To raději matku s hvězdičkou nebo inbusem...Už se to tu řešilo. U Hublot je to normální. Jiný způsob uchycení šroubů oproti např. AP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 PEtrS jo, dík, máš Recht. Kdysi dávno jsem si ale fakt myslel, že to mají natolik přesné, že jim dotažené šrouby drží symetrické pozice.Asi jsme viděl nějaký povedený plakát, kde to fakt sedělo. Jasně, je to jinak, ale fakt mi to tahá oči. I když doma montuju skříňku nebo poličku, tak vruty dotahuju do stejné pozice (a pak je stejně zakryju záslepkama). Taková úchylka.A u hodinek je to ještě horší, jako u Seika jsou někdy indexy o desetinku šejdrem a velice se to tu řeší, nebo vteřinovka nejde přesně po indexech, to samé. Omlouvám se za OT - u žádných konkrétních hodinek, s kterými by se někdo přišel pochlubit, bych se neodvážil poukázat na takovou blbinu, ale tady jsem ucítil příležitost se ozvat ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se