Peta-Biker Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Od 1.5 Omega +8-10% Moony cca 140 a safír 160 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Kurzový rozdíl od dovozce anebo výrobcem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Předpokládám zatím kurz, výrobce bude co nevidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Uz se tady o tom mluvilo. Bohuzel no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Dalo se to čekat, koruna je teď v háji, co se dá dělat... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Dá se dělat nákup v eurech Omega je zrovna brand, kde si můžeš celkem po Evropě vybírat dle libosti. Neviděl bych v tom až takovou komplikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Přesně tak, tohle zdražení už proběhlo nějaký ten měsíc zpátky, kdy klesla koruna vůči euru Jinak Hanák říkal, že to bude jen o kurz, že už Omega letos zdražovala. Ale jen dávám, jak jsem dostal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Zdraženie luxusného tovaru asi nie je v súčasnej dobe na programe dňa. ... Skôr to taktiež vidím kurzovým listkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Problém je, pokud nemám eura ani devizový účet a banka mi dá kurz 28 a něco tak to bude o trochu víc, ale jestli zdražuje Omega i tak, toť otázka...bude to víc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Tak nakonec 8%, Bondovky na gumě 131,500kč a Moony se safírem 157 000, uff... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 8% celoplošne zdraženie ? Máš to potvrdené ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Ano, je to smutná realita. Osobně ověřené.Jedná se ale o zdražení v rámci ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 před 8 minutami, Vladino125 napsal: 8% celoplošne zdraženie ? Máš to potvrdené ? Jo se podívej na stránky Dealu, myslím, že je AD Omegy..Podle mě zdražení Omegy plus kurzový rozdíl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 (upraveno) Potvrdzujem zdrazenie aj tuto v Polsku. Napr. zafirove moony na ocelovom tahu z 24 100 pln na 25 900 pln. Upraveno 2. května 2020 uživatelem miguel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Este dodam, ze ak by niekto chcel Omegy po starej cene, viem pomoct, ale musel by sa rozhodnut dnes, zajtra. Podrobnosti cez SS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Tak PO 43,5 mm na Deal nově za 175.300,-Kč. Nechci kecat, ale myslím si, že v roce 2017 stály cca 145k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Zatím jen změna kurzu, další značky budou následovat a u některých bude zdražení ještě výraznější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Asi se všem moc v době koronaviru daří a mají obchody jako nikdy první Moony jsem kupoval za 32k takže 140k za nové mi přijde docela dost peněz už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Asi se všem moc v době koronaviru daří a mají obchody jako nikdy první Moony jsem kupoval za 32k takže 140k za nové mi přijde docela dost peněz už.Ty vole, jako fakt 32?? a bondovky byly za dvacku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 před 2 minutami, Tichus napsal: Ty vole, jako fakt 32?? a bondovky byly za dvacku?? Tak jako byly to tritiovky což v té době bylo sprosté slovo a na kůži bez papírů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se