Kruda Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 Marsky, ty neomrzí...Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk
Spok Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 Víkend na krku, tak co jiného než sváteční rádiofka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 před 1 hodinou, Kid_A napsal: teda pane, tise zavidim:) dej si jeden octopus salat za me:)) Jasne Jirko a půlkilovýho lubina k tomu, lahvinku graševiny a jdu se vyvorvanit na pláž;-)
Gustaf Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 Zelená je tráva.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 (upraveno) před 33 minutami, tikzot napsal: Jasne Jirko a půlkilovýho lubina k tomu, lahvinku graševiny a jdu se vyvorvanit na pláž;-) Uplne to vidim:)) Btw. Jaka je voda? Upraveno 12. června 2020 uživatelem Kid_A
tikzot Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 Právě teď, Kid_A napsal: Uplne to vidim:)) Btw. Jaka je voda? Jako vetsinou v pulce cervna, osvezujici, jeste ne jak kafe, tak to mame radi;-))
patprom Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 Jsou hezké a jejich přesnost je obdivuhodná ;-)
Filip_92 Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 Dnes kůže. Na víkend ale přezuju na NATO. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
foldes Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 Ty zlatý Blancpain, hodně dobrý.. akorát přemejšlim, ty musíš mít ruku jak medvěd, vypadaj hrozně prťatý. Jsou to 38mm, ne?Jj jsou to 38. Hele v realu mi prijdou akorat. Ale je fakt ze jsem za karantenu trochu nabral prej
kuncák7 Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 V pondělí tu budu 10 let, tak jsem si udělal radost. Stará láska nerezavi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 V pondělí tu budu 10 let, tak jsem si udělal radost. Stará láska nerezavi. Gratuluju Martine a až je budeš pouštět mysli na mě Sent from my iPhone using Tapatalk
Gustaf Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 před 11 minutami, kuncák7 napsal: V pondělí tu budu 10 let, tak jsem si udělal radost. Stará láska nerezavi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyvle ty to sazis.... pěkně pěkně
chronik Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ivlado Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 Stále BB58 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 B1 na víkend Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dawe009 Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 Jde se grilovat.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 ...echtgold 70’ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KAL Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 Alpina Startimer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se