M3maniac Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 Pěkný den všem, já dnes pracovní. Musím dnes uklidit bordel v garáži, už se tam nedá hnout. Gasi na to jsi přišel brzy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 Delší dobu jsem je nevyvětral Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jsiska Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 Po prezuti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lacifer Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 Zas už něco? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 Trosku špinavý ale fajn... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tenglis Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 před 21 minutami, Spok napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parádní poleroutery! Jsou tyhle s mikrorotorem?
Dokusan Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 Na prodloužený víkend jsem si vzal béčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ismit Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 neplánovaný nákup a spokojenost veliká Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jkba Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 Dopoledne se mi podařilo zregulovat hodinky i dítě, prosím o povolení tvářit se samolibě.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 (upraveno) před 24 minutami, Tenglis napsal: Parádní poleroutery! Jsou tyhle s mikrorotorem? Ne, je to bumper 138ss. Upraveno 8. října 2020 uživatelem Spok
chronik Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 Dnes béčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 Před hodinou, Kostra napsal: Když je miluješ, není co řešit:-) Budu muset nějaký PAMy zkusit. Už mě to láká dlouho
Kostra Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 Budu muset nějaký PAMy zkusit. Už mě to láká dlouho Na srazu byly všechny, škoda že jsi nedorazil;-)
Dokusan Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 před 1 minutou, Kostra napsal: Na srazu byly všechny, škoda že jsi nedorazil;-) Taky mě to štve, že jsem nebyl...
prischera Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 Dneska na HO, jako ma to obcas neco do sebe... Skoda ze tech hezkych dnu uz moc nebude Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se