Kalisport Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 1 hodinou, Tobi napsal: Aj,aj-za kolik? To zas ne .... jsou to moje první automaty takže vztah k nim mám jen prostě nechápu proč mě přestali bavit. Asi musím zkusit SKXka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 10 hodinami, LovecK napsal: Když máme to sovětské výročí... Ten řemen jim sedne. Můžu poprosit co je to zač? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 3 minutami, Slaco napsal: Ten řemen jim sedne. Můžu poprosit co je to zač? Díky Tak už jsem se dopátral po přečtení dalších příspěvků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 1 hodinou, Toblin napsal: Tyhle full lumi bych chtěl taky někdy zkusit Já si libuju s Fliegry ja som na tom podobne so stowa, mal som ich kúpiť už dávno .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 (upraveno) Double, sorry. Upraveno 12. dubna 2021 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 3 hodinami, Kostra napsal: To skoro vypadá na SKX PAM vlnu:-) Zdravím Paneristi! Ten řemen co máš Tome, vypadá super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 10 hodinami, Juraj11 napsal: Foto včerejší,na ruce i dnes a konečně jsem prozřel a zůstanou doma. Teda pokud je nevystřídají nějaké PAM Tyhle jsou pro mě jedny z top. Jestli bych je něčím měl nahradit, pak jedině modrejma POčkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 6 hodinami, siwi napsal: @mlsoun1,@Radek124 Chlapi, nestrašte mě. Počítáme tak max do 10 kilo Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Tiše závidím, je úžasnej! Někde jsi tu tuším poptával bišonka (?), ale tohle se mi na něj nezdálo. Tak jestli je to kříženec, tak se prostě necháš překvapit konečnou velikostí Tak doufám, že v psím vlákně bude pravidelným návštěvníkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 V 11. 4. 2021 v 15:39, siwi napsal: Odpolední siesta: No když na něj pořád koukám, tak podle tý macatý packy to žádný párátko asi nebude To jsem sám zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 @Radik Máš pravdu. Chtěli jsme bišonka. Jenže nikdo žádého neměl. Pak žena objevila inzerát s tímhle ťuťanem a musel být doma, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Moje obľúbené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 před 14 hodinami, honza71 napsal: Dneska po strasne dlouhy dobe tatovy hodinky Moc hezký Honzo. Tyhle jsem měl jako malej a zase bych je chtěl. Zatím jsem sehnal jen jedny dobitý, ale jednoho dne si je v NOS stavu snad pořídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basx Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 PS1Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel0111 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Orient New Triton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Vytuněno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 stále Fliegery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Před hodinou, Stuclik napsal: Vytuněno Dobre to je spokojnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 38mm rulez! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se