prischera Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 Úterní vintážky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martin151 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 Každý den se Sinnem . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 @Vortex-Tempus fajne PAM! já dnes vločky, když venku zas sněží... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 Moje obľúbené Nádherné, ty by mi šly do komba k PAMům;-) Poslední dobou je nějak nemůžu dostat z hlavy (a to mě politika Rolexu strašně se.e). Já na ruce 590 s must have sponou vzhledem k mému nicku:-)
Vortex-Tempus Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 (upraveno) @LovecK Vdaka... ta budikova jednoduchost ma nieco do seba. Ale kredit patri inemu kolegovi... mam ich od neho len na par dni pozicane aby som si skusil zivot s Radiami... Bude tazke odolat a nekupit si vlastne... @Kostra Mas recht chlape... idu... Btw... novy remen je paradny.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. dubna 2021 uživatelem Vortex-Tempus
junior300 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 @Vortex-Tempus jestli je kolega z Blavy a má nick na 3 písmena, tak nosíš moje hodinky, teda přesněji ex-moje...
Micey Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 Fuj, to byl ale blbej napad, prodavat je. Uz je zase dobre..:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 Od vcerejska Synchron Military. A prvni padly vojak
actionman1 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 (upraveno) Synchrony bombove, ked budu k mani od hocikoho, hlasim sa @Kostradakujem, aj u Teba sledujem Pamovacku pravidelne zo vsetkych rlx co mam/mal som su polarky moje naj takze sa z nich strasne tesim uz od minuleho leta. A spona, tak to je kostricka v tomto pripade je bez debaty Upraveno 13. dubna 2021 uživatelem actionman1
Vit Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 Trošku zalistuju ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ADIkov Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 před 8 hodinami, michalval napsal: Moc hezký Honzo. Tyhle jsem měl jako malej a zase bych je chtěl. Zatím jsem sehnal jen jedny dobitý, ale jednoho dne si je v NOS stavu snad pořídím. Diky Dneska uz zas klasika posledniho roku a pul. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 ..AK.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vladino125 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 Omega PO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr.73 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 SKX 007 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 @Kostra ta spona je strasnej brutal krasny ty 590 mate, panove! Venku kosa jak z nosa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2021 Šichta je dlouhá, ale konec se už blíží Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se