baza Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Odesláno 4. února 2024 Vypadá to, že u mě zůstanou. No nic, léto se už zase blíží...
mlsoun1 Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Odesláno 4. února 2024 Přesně jak píše Pavlík,hodinky určitě neprodávat.Jsou perfektní a jít hluboko s cenou dolů je nesmysl
Juraj11 Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Odesláno 4. února 2024 Vypadá to, že u mě zůstanou. No nic, léto se už zase blíží... Buď rád,jsou superJá skoro celý týden takto(starší foto)Sent from my iPhone using Tapatalk
warann Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Odesláno 5. února 2024 Po dlouhy dobe hodinky s datumkou. Pekna otrava .
Vladar91 Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Odesláno 5. února 2024 Před hodinou, warann napsal: Po dlouhy dobe hodinky s datumkou. Pekna otrava . Gratulace, moje nejoblibenejší rolády.
warann Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Odesláno 5. února 2024 Diky. Jako jsou dobry, pohodlny, ale datumku jsem nikdy nemel rad a ted jsem si uz uplne odvykl (maly Expy + BB58).
VitekB Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Odesláno 5. února 2024 Shorim v pekle? Prekvapive skx007 jubilee z Alika pasuje i na Seamastery. Ted jeste sehnat nejaky Seiko.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se