kaktusář Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března před 1 hodinou, Kupa54 napsal: Dnes z práce. supr, máš na ně lepší ruku, já ji mám moc subtilní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března před 3 hodinami, kaktusář napsal: supr, máš na ně lepší ruku, já ji mám moc subtilní... Díky, hlavně mě baví. Ten ciferník má na slunci nádherný odstín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Jak jinak než tento kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března před 2 minutami, mlsoun1 napsal: Jak jinak než tento kousek zase v lese Ja se chystam tez. Ale jeste se musim pomazlit s novym shell cordovanem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března @ATOMto je výhodou bydlet pět minut od lesa Řemínek jim sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března před 1 minutou, mlsoun1 napsal: @ATOMto je výhodou bydlet pět minut od lesa Řemínek jim sekne Diky Jj to je pravda. Mam to do lesa a k rece tez kousek. Cca minuta pesky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března před 10 hodinami, HondzaX napsal: Lip Moc pěkné, vidím, že je ti je LÍP. před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Jak jinak než tento kousek Člověče, ty jsi furt někde v lese, nepřestěhoval jsi se do nějaké chaty? Díky, že sem svými fotkami mezi nás (většinou) kancelářské potápěče a kancelářské piloty vnášíš trochu přírody. ----------------------------------- LEMANIA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Kancldiving Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března před 21 minutami, Maxel napsal: Kancldiving Pekny becka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: @ATOMto je výhodou bydlet pět minut od lesa Řemínek jim sekne Velká paráda ta příroda. Hodinky samo taky. Já abych se dostal do takového lesa tak bych si musel udělat výlet na půl dne , takže trochu závidím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března před 2 hodinami, ATOM napsal: Diky Jj to je pravda. Mam to do lesa a k rece tez kousek. Cca minuta pesky. Tož to je super.Mnoho lidí musí závidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Před hodinou, Maxel napsal: Kancldiving Ta minutová ručka je pro mě na první pohled brutus, ale to je na vkusu každého soudruha. Ta lumi je pouze v tom čtverci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března před 12 hodinami, HondzaX napsal: Lip chvilku jsem přemýšlel, jestli Hewlett Packard dělá taky hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března @Vittož pořád v Lošticích na malém domečku,který tu chatku připomíná.Tato zadní část města spíše připomíná vesnici.Všude poletují slepice,za domem má soused ovce a kozičky,kousek od tud je malá farma a tam má i osla.Nejlepší budík Jinak jsem rád,že se fota líbí a hodinky rovněž.Jsem s nimi velmi spokojený a stává se ze mne owg Mě je nebaví na fakultě fotit,studenti by mne měli asi za blbce a v kanclu na to není čas.Takže raději venku a bez keců,v přírodě nic nemusím upravovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března před 21 minutami, Kalisport napsal: Velká paráda ta příroda. Hodinky samo taky. Já abych se dostal do takového lesa tak bych si musel udělat výlet na půl dne , takže trochu závidím . Chápu tě,před mnoha lety to bylo stejné.Naštěstí jsou zde víkendy a jezdilo se s dětmi pořád ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Včerejší blekenvajtovka ️️Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se