AKUC Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Odesláno 23. března 2024 GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tom88 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Odesláno 23. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bacil.357 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Odesláno 23. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Odesláno 23. března 2024 před 2 hodinami, shewcza napsal: @MíraMíra Míra žije, tě péro kamaráde! před 1 hodinou, Dokusan napsal: A včera jsme jej zrovna v Olomouci vzpomínali @MíraMíra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdar chlapi, žiju, ale s odřenýma ušima. Co se nám narodil malej, tak už vím, jak to opravdu vypadá nemít vůbec čas, nebo energii. Do toho bohužel dost lítání po doktorech. Delší příběh. Každopádně nakukuju sem pravidelně, jen toho moc nenapíšu. Sraz vypadal na supr partu a parádní kousky. Rád bych tam byl kua.
Vit Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Odesláno 23. března 2024 LUCERNE DIGI a ostravský Saturn 5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomina666 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Odesláno 23. března 2024 V 22. 3. 2024 v 8:33, Ohm-Aztec napsal: Jj, těch 36 mm je akorát. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paráda! Já si včera zkoušel 39 versus 36.36 mi v ruce přišli jako 34, ale na fotce super. Až jsem ohromený, jak to jsou perfektní, čitelné hodinky. Mám o čem přemýšlet ke svým Polárkám.. možná něco půjde z kola ven, uvidíme! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Almi Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Odesláno 23. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Odesláno 23. března 2024 Jede chlapec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chief Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Odesláno 23. března 2024 G’s69erSent from my iPhone using Tapatalk
Campino Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Odesláno 23. března 2024 před 7 hodinami, Kid_A napsal: Drzim palce. Situace neni dobra Ďakujem peknevšetci normálny si držíme palce aby aspon v tomto prípade zvíťazil zdravý rozum, keď už to v parlamentných voľbách národ totálne posral
Akam Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Odesláno 23. března 2024 před 2 hodinami, tomina666 napsal: Paráda! Já si včera zkoušel 39 versus 36.36 mi v ruce přišli jako 34, ale na fotce super. Až jsem ohromený, jak to jsou perfektní, čitelné hodinky. Mám o čem přemýšlet ke svým Polárkám.. možná něco půjde z kola ven, uvidíme! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jedině 36 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tulo Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Odesláno 23. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Odesláno 24. března 2024 Dobré nedělní ránko přeji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jaroslav Jára Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Odesláno 24. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
mlsoun1 Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Odesláno 24. března 2024 @Kostratož pokud máš čtvery,nechceš mi jedny přenechat?
lukassob Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Odesláno 24. března 2024 Ray 2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Campino Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Odesláno 24. března 2024 BB58 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se