the.Doctor Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Odesláno 8. května 2024 Rychlocvak ze dneška Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
Ace84 Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Odesláno 8. května 2024 Po dlouhé době sem něco postnu. Bronzovky. Zdravím všechny.
mlsoun1 Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Odesláno 8. května 2024 před 7 hodinami, Kupa54 napsal: Krásné pozadí Já dnes jedu na chronolinii. Tady ty baculaté hodinky nemají chybu.Vlastně Orisky jsem nikdy neměl.Moc se mi líbí model s krémovým číselníkem,zlatými ručkami a big datem
pavel23 Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Odesláno 8. května 2024 před 4 hodinami, pavel23 napsal: Je to kříženec labradora a staforda. Je hodnej,ale jde z něj strach.
bluman Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Odesláno 8. května 2024 6 hours ago, Jiří Sedlák said: Myslím, že někdo z místních mistrů by dokázal integrovanou kůži na vysoké úrovni vyrobit. Rozmyslam rovnakym smerom , len najprv musim vybrat, co by sa k nim najlepsie hodilo. Vidim to najskor na tmavo modru, s aligatorom sa neda stupit vedla, prip. jasterica, pstros ci nejaka podobna exotika by tiez nemusela byt zla. Alebo naopak, nieco jednoduche hladke, co by nechalo vyniknut krasu toho puzdra.. Ani by som moc nespekuloval, ale "podedily" dlhodoby velky neduh Seiko/GS, a to, ze spona nema ziadnu mikroregulaciu, a na tie poldieliky sa mi to prave netriafa na ruku . No snad tak, ako je to teraz trochu prilis volne, to bude v lete OK . Lebo inak je ten tah umelecke dielo sam osebe a super pohodlny.
stosi Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Odesláno 8. května 2024 (upraveno) Rozporuplné pocity (pár let se SARB017). Datumovka měla zůstat černá (výhledově vyměním, kyklop mi nevadí), korunka měla zůstat s gravírovaným "S", preferoval bych plné dýnko (není to "kochací" kalibr, zároveň úkrok od "tool" watch), asi bych se obešel bez "X" na cifru (SARB017 řešení bylo lepší), ale v podstatě to nevnímám, skok v rezervě chodu z 50 na 70h hodnotím velmi pozitivně (osobně je to rozdíl, který opravdu občas ocením), příjemný chod (stabilních +5s/24, což je bez servisu naprosto OK). Tah od strapcode sedí perfektně, vypadá solidně, za ty peníze dobrý poměr cena/výkon. Hodinky jsem bral přímo z JP (přes chrono24), cena 10.700 Kč + DPH a poplatky (vlezl jsem se do 14k), což je asi i díky slabému jenu (všechny předchozí SARBy vyšly dráž ). Upraveno 8. května 2024 uživatelem stosi
Jiří Sedlák Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Odesláno 9. května 2024 před 4 hodinami, bluman napsal: Rozmyslam rovnakym smerom , len najprv musim vybrat, co by sa k nim najlepsie hodilo. Vidim to najskor na tmavo modru, s aligatorom sa neda stupit vedla, prip. jasterica, pstros ci nejaka podobna exotika by tiez nemusela byt zla. Alebo naopak, nieco jednoduche hladke, co by nechalo vyniknut krasu toho puzdra.. Ani by som moc nespekuloval, ale "podedily" dlhodoby velky neduh Seiko/GS, a to, ze spona nema ziadnu mikroregulaciu, a na tie poldieliky sa mi to prave netriafa na ruku . No snad tak, ako je to teraz trochu prilis volne, to bude v lete OK . Lebo inak je ten tah umelecke dielo sam osebe a super pohodlny. To mi povídej, dorazil mi nový tah na Hamiltony a 2 dírky na mikroregulaci. Ale na těch 20cm se ruka už mění dost markantně podle teploty a aktivity, takže co bylo ráno volný, odpoledne sedí. Koukni jak má vyřešenou origo kůži Tissot PRX, tímhle stylem bych šel, plochý krokouš. Asi teda jenom pseudokrokouš z teletiny, ale to už záleží na vkusu a možnostech každého soudruha. Osobně mám telecího krokouše k těm Hamiltonům a je na nošení moc příjemnej. Jenom kdyby nebyl po stranách tak tenkej, o mnoho tenčí než nožky a vypadá to trochu blbě. Hlavně s těma dlouhejma nožkama až daleko za stěžejku, když na to někdo nemá ruku a ty nožky trčí nad řemen, je to jak pěst na oko. Ale s tím si místní mistři určitě poradí. A jejich řemen bude přesně lícovat jak na PRX. Možná by to chtělo někde přehled místních ručních výrobců, protože já si třeba pamatuju prd a navíc jsem ještě žádného nevyzkoušel a chtěl bych.
Jiří Sedlák Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Odesláno 9. května 2024 před 12 hodinami, pavel23 napsal: Je to kříženec labradora a staforda. Je hodnej,ale jde z něj strach. Ti jsou nejlepší, moc hodní psi, ale ničeho se nebojí. Sám mám křižovatku asi rotvíka, kříženim s čímsi se zmenšil, fena 25 kilo, což je akorát i do postele nebo na gauč, už srovnala do latě fenu pitbula, která zdrhla majitelce a šla vyloženě po ní a nebojí se ani argentinský dogy. Ale dětem, kočkám ani slepicím neubližuje, občas ji baví je trochu rozpohybovat, ale to jsou jenom ty jejich vypečené hry. Akorát už třikrát kousla dospělého člověka, když se objevil tam, kde nemá co dělat. A vždycky to byl absolutní kretén. Pak má svoje oblíbence, které vyloženě výhružným vrčením a štěkáním nutí sednout a drbat. Ale ať nejsme úplně OT, tak já stále střídám Monstra a Murph, které jsou na tahu a s AR úplně jiný hodinky než při koupi.
martincihak Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Odesláno 9. května 2024 Začíná testování nového nato řemínku v tvrdém prostředí kanclu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se