Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1759

• Akam

1412

• Vit

1132

• Kid_A

862

Před hodinou, bluman napsal:

kochat se, vrnet blahem

určitě máš pravdu... byl jsem dlouho v módu, že jsem toužil po určitém cíli a teď to přišlo. a jak jsem byl dlouho v tom hledání a očekávání, tak si moje mysl - mrcha - na to zvykla - a teď neví, co má dělat, když je hotovo... pořád těká a zjišťuje, že nemá smysl těkat. Jedna věc je jistá, ještě chci pořešit tah, protože jsem je získal bez tahu. ďáblík v mozku mi řiká: nač kupovat drahý originální tah, když si můžeš pořídit ještě jedny s tahem a ten pak střídat! Ale spíš půjdu cestou neoriginální 19tky někde za zahraničí, protože tady 19tku sehnat nejde... tak jsem. zvědav, jak to dopadne.. GS nosím a ostatní hodinky jsou zatím chuděry, protože je dycky dám na ruku a za chvilku se vrátím ke GS. S žádnými se mi to zatím takhle nestalo.. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je mi lito, ze machruju se stejnyma hodinkama, ale jsem z nich uneseny. Pokud se nekomu z vas libi, tak doporucuju koupit. Za ty prachy pecka. Datumovka pouziva dve apertury, coz je, podle odborniku na internetu, v tehle kategorii prinejmensim nezvykle.
_2mido.thumb.jpg.bcb3ef9c63209cc085de133e7d0dcb9f.jpg
_1mido.thumb.jpg.456698dfb0deb2ab6a4d9fc1f0bd023d.jpg

Ja som si kch na zaklade Tvojich fotiek bol obzriet a vyskusat. Je to laska na prvy pohlad, vyzeraju uzasne a spracovane su nekustocne, ako vyrazne drahsie hodinky. Za tu cenu uzasne hodinky.
Uz som aj hodil moje TH do predaja :-)
  • Like 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...