mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 3 hodinami, Gustaf napsal: Já váhal mezi těmito a modrými... jelikož to byl nákup na léto k vodě, tak jsme vzal oranzady. Navíc modré mám Uniony a černé Lonžíny Ano,i Já zvažoval modré.Ale jak jsem spatřil ty žluté,bylo vymalovánoTak krásně žlutý ciferník se málokdy vidí.A k této barvičce s červenou GMT ručkou se dá kombinovat kde co 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 14 hodinami, mlsoun1 napsal: Hodinky krásný, jenom ten zajíc v trávě je ňákej divnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 56 minutami, OndraPod napsal: Hodinky krásný, jenom ten zajíc v trávě je ňákej divnej DíkAlespoň vidíš,jak mě zajíci mají rádi,přímo mne hypnotizují a žádají pohlazení za ušiska 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tanner Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Dobré ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Dobré ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Dobré ránkoDnes jsme si přispali 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Příjemný víkend všem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Nabijim a relaxuju 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 2 hodinami, kaktusář napsal: ja myslel ze uz je nemas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 22 minutami, ATOM napsal: myslel ano, myslels to naprosto přesně. jenže my jsme vytvořili s @childe strategické partnerství a to má dalekosáhlé důsledky... hodinky se tudíž vyskytovaly u něj a nyní se vyskytují u mě. co bude dál - nevíme... protože ty hodinky mají zvláštní magické vlastnosti, člověk je miluje i nenávidí zároveň... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 3 minutami, kaktusář napsal: ano, myslels to naprosto přesně. jenže my jsme vytvořili s @childe strategické partnerství a to má dalekosáhlé důsledky... hodinky se tudíž vyskytovaly u něj a nyní se vyskytují u mě. co bude dál - nevíme... protože ty hodinky mají zvláštní magické vlastnosti, člověk je miluje i nenávidí zároveň... Tak to po tom joooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Se ženou na nákupech,dnes nejsem Marcel a ani mlsoun,ale Visa card 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 40 minutami, kaktusář napsal: ano, myslels to naprosto přesně. jenže my jsme vytvořili s @childe strategické partnerství a to má dalekosáhlé důsledky... hodinky se tudíž vyskytovaly u něj a nyní se vyskytují u mě. co bude dál - nevíme... protože ty hodinky mají zvláštní magické vlastnosti, člověk je miluje i nenávidí zároveň... Tak to Vám fandím,konečně partnerství na fóruŠkoda že jsem od Vás tak dalekoHodinky proč jsou i k nenávidění? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Opicaksun Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Dělaji mi pořád radost ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 16 minutami, mlsoun1 napsal: proč jsou i k nenávidění? v určitých chvílích se strašně blyští až k nečitelnosti, vzniká na cifru chaos, obecně jsem díky nim zjistil, že nemám rád subciferníky na druhou stranu jsou naprosto špičkově zpracované a člověk na nich rád spočine okem - kdykoli. na mou ruku jsou až moc velké - ale když už jsem získal tak krásné hodinky, tak proč je nenosit. navíc jsem zjistil, že mají hodně vysokej machr/index a to nesnáším kdekdo mě upozorňuje, že mám krásné hodinky... v noci neumím odečíst čas, lumi je nedostatečná nejsem manažer, kterej neustále mění časová pásma, nejsou to hodinky pro mě ale jsou tak krásně zpracované, že od nich nemůžu odtrhnout oči a tak furt dokola, jak u blbejch 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 9 minutami, kaktusář napsal: v určitých chvílích se strašně blyští až k nečitelnosti, vzniká na cifru chaos, obecně jsem díky nim zjistil, že nemám rád subciferníky na druhou stranu jsou naprosto špičkově zpracované a člověk na nich rád spočine okem - kdykoli. na mou ruku jsou až moc velké - ale když už jsem získal tak krásné hodinky, tak proč je nenosit. navíc jsem zjistil, že mají hodně vysokej machr/index a to nesnáším kdekdo mě upozorňuje, že mám krásné hodinky... v noci neumím odečíst čas, lumi je nedostatečná nejsem manažer, kterej neustále mění časová pásma, nejsou to hodinky pro mě ale jsou tak krásně zpracované, že od nich nemůžu odtrhnout oči a tak furt dokola, jak u blbejch Tak to chápuJsou krásné,rád bych je ponosil a rád vyzkoušel ty časové pásma.Přeci jenom ještě létám přednášet na zahraniční fakulty. Subciferníky taky moc nemusím,ale patří to prostě k machrindexu,ač v našich letech(nevím jestli nejseš ještě mladík),ryze chlapské hodinky to jsou a ženám se to dost líbí. A lumi,no,upřímně u tohoto kousku to je kvůli jejich designu až zbytečné a ruku na srdce.Kdy je potřeba lumi?Jediné pořádné svítící jsou s tritiovými indexy. Ale chápu tě,když už to tam je,ať to svítí.Ale přehlušuje to jejich krásu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 2 hodinami, AndyAaron napsal: Nabijim a relaxuju To má aplikované i nápisy? Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna právě - ta lumi je taková napůl... jsou to takové skoro GS a nejsou to GS, jsou krásné. teď budu mít začátkem října padesátiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se