Tomak Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Old fashion 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hattori Seiko Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Seiko C153 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Před hodinou, OndraPod napsal: Fakt jsou superDostal jsem nabídku na béčka a pořád mám v hlavě i tento kousek a už si představuji, jak je mám na ruce na červeném kaučuku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Tradicni vecerni venceni 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 17 minutami, mlsoun1 napsal: Fakt jsou superDostal jsem nabídku na béčka a pořád mám v hlavě i tento kousek a už si představuji, jak je mám na ruce na červeném kaučuku Já je mám 11. rokem a pořád mně neskutečně baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Ukázka výcviku psa na letišti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 23 minutami, OndraPod napsal: Já je mám 11. rokem a pořád mně neskutečně baví Tak to mám s SAWC,takže to plně chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Oktagon a Béčka 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září SEIKO Tuna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Tak ještě páteční City Night MT-G ‘s 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 7 hodinami, Borra napsal: Jítrava, Sloní kameny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Lunáry na místě přistání. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Digi 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 8 hodinami, paya01 napsal: Jítrava, Sloní kameny? jo jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Dobre ráno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 8 hodinami, warann napsal: Digi Moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září (upraveno) @Vladar91 Díkes, mám je celkem dlouho, je to taková klasika, kterou čas od času provětrám. Je to fajn změna ke všemu ostatnímu co mám. Teda "všemu" zní, jak kdybych toho měl plnou kabelku, ale jsou to všeho všudy troje klasický hodinky a jedny géčka. Jo a na nějakých 40 let jsou celkem zachovalý. Upraveno 22. září uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se