tommasini Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu před 16 hodinami, Corvus corone corone napsal: Včerejší návštěva Chronoshopu kvůlivá Steinhartu a tam vidím tohle . Pecka. Gratuluju. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Ta výška pod jeden cm je neskutečná paráda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Zkouším. Ale nemůžu si pomoct, na buznatah nemá nic. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Pořád se poznáváme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu před 2 hodinami, LovecK napsal: Ja už mám jen trochu toho… OMeGa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Před hodinou, tommasini napsal: Pecka. Gratuluju. Bohužel není k čemu. S těžkým srdcem jsem je tam musel nechat, bo ta krása není jen tak za pár grošů. Je to limitka na počest Lékařů bez hranic, asi 800 vyrobených kusů, takže jsou normálně ještě dražší, než sériovka. Tyhle konkrétní jsou tam sice jako komisní prodej, ale i tak je cena mimo moje momentální možnosti. Krásně seděj na ruce, díky titanu jsou i příjemně lehké. V balení je i bíločervený pryžový pásek. Závidím tomu, kdo si je koupí, jsou úžasný a naživo ještě hezčí, než na fotkách. Za tohle si Seiko zaslouží velikánskou pochvalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Aha, tak to je škoda. I na fotkách jsou krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Z buzna tahu na drátěnku... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Soláry pod rukáv nejsou ideální zvlášť když ani nesvítí, mechaniky se mi nechtělo nastavovat, tak nastal čas GS 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Před hodinou, Tikal napsal: Z buzna tahu na drátěnku... Kluk je asi nedostane co? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Hajime 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Taky volantovka ... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu před 54 minutami, tommasini napsal: Kluk je asi nedostane co? Bude to boj... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu výměnou jsem získal tyto krásné hodinky, jednak mi padnou skvěle na ruku, jsou droboučké a jednak mají skvělej strojek... a jsou jdm atp. co víc si přát? https://www.fratellowatches.com/seiko-watches/tbt-seiko-sbcm023-perpetual-calendar-diver-watch-review/#gref 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu před 3 hodinami, childe napsal: Soláry pod rukáv nejsou ideální zvlášť když ani nesvítí, mechaniky se mi nechtělo nastavovat, tak nastal čas GS bozi seika Velmi me vyhovuje kombinace quartz a rucni natah. Quartz jde furt a primky si jednoduse kazde rano natahnu, oboje porad jdou Trocha povinne cetby u kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu @ATOM všiml jsem si, že jsi začal primky a CWC střídat což u tebe v létě nebylo zvykem a u obou kousků platí v jednoduchosti vynikající přehlednost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se