Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1829

• Akam

1423

• Vit

1152

• Kid_A

885

Před hodinou, tommasini napsal:

Pecka. Gratuluju.

Bohužel není k čemu. S těžkým srdcem jsem je tam musel nechat, bo ta krása není jen tak za pár grošů. Je to limitka na počest Lékařů bez hranic, asi 800 vyrobených kusů, takže jsou normálně ještě dražší, než sériovka. Tyhle konkrétní jsou tam sice jako komisní prodej, ale i tak je cena mimo moje momentální možnosti. Krásně seděj na ruce, díky titanu jsou i příjemně lehké. V balení je i bíločervený pryžový pásek. Závidím tomu, kdo si je koupí, jsou úžasný a naživo ještě hezčí, než na fotkách. Za tohle si Seiko zaslouží velikánskou pochvalu. 👍👍👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

výměnou jsem získal tyto krásné hodinky, jednak mi padnou skvěle na ruku, jsou droboučké a jednak mají skvělej strojek... a jsou jdm atp. co víc si přát?

https://www.fratellowatches.com/seiko-watches/tbt-seiko-sbcm023-perpetual-calendar-diver-watch-review/#gref

image.png.55a4f3a4e3a09fa25af70c692942b43a.png

image.png.1432f25a92c70c788fe9bff3b50862cd.png

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, childe napsal:

Soláry pod rukáv nejsou ideální zvlášť když ani nesvítí, mechaniky se mi nechtělo nastavovat, tak nastal čas GS

IMG_20241106_103059.jpg

bozi seika 😍

Velmi me vyhovuje kombinace quartz a rucni natah. Quartz jde furt a primky si jednoduse kazde rano natahnu, oboje porad jdou :)

Trocha povinne cetby u kafe

AF08634F-43B6-4E50-BFF3-3FC2EA25737D-56639-000020DF1C3EF95D.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...