Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, kaktusář napsal:

si řikám, že by člověku lidskému stačily pro život dvoje hodinky: lhc + sarx, a pokud chce quartzky k tomu, tak jedny emtégéčka... a je vymalováno.. vše ostatní může prodat :) 

Verbum Domini. 

• Odpovědi 61,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2129

• Akam

1438

• Vit

1341

• kaktusář

1188

Odesláno
před 2 hodinami, kaktusář napsal:

si řikám, že by člověku lidskému stačily pro život dvoje hodinky: lhc + sarx, a pokud chce quartzky k tomu, tak jedny emtégéčka... a je vymalováno.. vše ostatní může prodat :) 

Kdyby to bylo tak snadný☺️

Odesláno
před 55 minutami, bejduko napsal:

IMG_7889.thumb.jpeg.73174081bb984529f05b6e8bb13370d7.jpegIMG_7891.thumb.jpeg.9478dc21575b1ebf65fbb6717fbba509.jpegIMG_7890.thumb.jpeg.9adcf00ba47f1e2f9636120b04e3e1fa.jpeg

@bejduko netahas nás tady svými příspěvky trosku za nos.. ?? Já čumím na CVSTOS asi rok, a hned se mi zdálo že to znám.. No když se teď dívám na tvoje PAMy, Becka.. 

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, mlsoun1 napsal:

Kdyby to bylo tak snadný☺️

a výsledkem nesnadnosti je, že se snažím nosit to co mám a proto lhc nenosím pořád... navíc jsem já bídák ještě po lhc vyhandloval tyhle seika (Seiko SPB317j1), které jsou nesmírně fotogenické a nemůžu je nějak sundat z ruky...čili ať se na to podívám jakkoli, tak prostě to vyšlo tak, že mám vlastně k padesátinám hnedle dvoje hodinky (nepočítám mtg, které jsem taky vyhandloval v říjnu, ale k mtg jsem zatím tolik nepřilnul; nicméně nemám v plánu je zatím prodávat či měnit)... čili v říjnu jsem cosi pozbyl, ale přistály u mě lhc, SPB317j1, mt-g... nezbývá než se po zbytek života kát a bičovat se kovovými tahy. nikoli koženými řemínky!

image.thumb.png.3f0fd550df1318af08ef37ab55323fe2.png

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...