Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1848

• Akam

1423

• Vit

1156

• Kid_A

887

před 20 hodinami, Postal80 napsal:

@bejduko netahas nás tady svými příspěvky trosku za nos.. ?? Já čumím na CVSTOS asi rok, a hned se mi zdálo že to znám.. No když se teď dívám na tvoje PAMy, Becka.. 

Dobrý postřeh!

před 14 hodinami, mlsoun1 napsal:

Jsem z nich unešen🥰

Nedivím se, jsou pěkné.

-------------------------

Já furt LÜM-TEC B19

Vit_LT_B19_241117_01_______.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

encyclia / euchile furt kvete :)

dycky, když si nasadím štajny, tak mě zaplaví vděčnost, že existují takhle pěkné kopie rlx pro chudý ubohý žalostný bídný lid, lúzu zmatenou… A sellita maká naprosto přesně, kam se hrabou sejkáče :)

20241117_141915.jpg

20241117_141932.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 16. 11. 2024 v 13:33, Postal80 napsal:

@bejduko netahas nás tady svými příspěvky trosku za nos.. ?? Já čumím na CVSTOS asi rok, a hned se mi zdálo že to znám.. No když se teď dívám na tvoje PAMy, Becka.. 

Netaha… kolega sa hodinkam venuje profesionalne, ma pristup k vela peknym kuskom a teda ma moznost robit pekne fotky a videa… YT kanal Watch on Wrist je jeho… najdes tam aj videa mojich hodiniek

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Vortex-Tempus napsal:

Netaha… kolega sa hodinkam venuje profesionalne, ma pristup k vela peknym kuskom a teda ma moznost robit pekne fotky a videa… YT kanal Watch on Wrist je jeho… najdes tam aj videa mojich hodiniek

Tak to čumím! Naprostá parada. @Bejduko - byl to dotaz, nic osobního - proč se to tváří jako zahraniční kanal, jsem rád, že máme takového frajera doma!!

Škoda, že tady nemáš nějakou vlastní sekci. Tvůj YOUTUBE kanál sleduji delší dobu. Moc pěkná short videa. Ještě jednou klobouk dolů, možná by si tady mohl založit něco vlastního jako Matouš z Ruce a rucicky. Držím palce, bravo.

Krasne hodinky!! 👌👍

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Postal80 napsal:

Tak to čumím! Naprostá parada. @Bejduko - byl to dotaz, nic osobního - proč se to tváří jako zahraniční kanal, jsem rád, že máme takového frajera doma!!

Škoda, že tady nemáš nějakou vlastní sekci. Tvůj YOUTUBE kanál sleduji delší dobu. Moc pěkná short videa. Ještě jednou klobouk dolů, možná by si tady mohl založit něco vlastního jako Matouš z Ruce a rucicky. Držím palce, bravo.

Krasne hodinky!! 👌👍

No technicky vzate je Slovensko zahranicie… 😅 

@bejduko ale kolega ma point… mozno by si tu mohol zalozit vlakno ( trebars v sekci Foto Galerie) a davat tam tie videa… su dobre a urcite by to vela miestnych ocenilo…

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Vortex-Tempus napsal:

No technicky vzate je Slovensko zahranicie… 😅 

@bejduko ale kolega ma point… mozno by si tu mohol zalozit vlakno ( trebars v sekci Foto Galerie) a davat tam tie videa… su dobre a urcite by to vela miestnych ocenilo…

Slovensko není žádné zahraničí. Já jsem chlapec ČSSR. 😅

@Vortex-Tempus děkuji moc za vysvětlení a objasnění celé situace, protoze:

@Admini - můj včerejší příspěvek s dotazem na @bejduko získal několik pozitivních lajku, které mi nenáleží. Můžete mi je odebrat?

@Bert moje rypave chovani malem poskodilo takoveho frajera jako je @bejduko. Musíš mě potrestat. 😢

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...