kaktusář Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Co takhle dat si koktejl? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu před 20 hodinami, Postal80 napsal: @bejduko netahas nás tady svými příspěvky trosku za nos.. ?? Já čumím na CVSTOS asi rok, a hned se mi zdálo že to znám.. No když se teď dívám na tvoje PAMy, Becka.. Dobrý postřeh! před 14 hodinami, mlsoun1 napsal: Jsem z nich unešen Nedivím se, jsou pěkné. ------------------------- Já furt LÜM-TEC B19 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 17/11 Děkujem, že můžem✌ 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Back To Black. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Nedělní pohodička v teple doma u krbíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Rodinná vzpomínka na dědu - zrovna dneska by mu bylo 110 a tenhle Spezimatic dostal když odcházel do penze… 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Dnes béčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu encyclia / euchile furt kvete dycky, když si nasadím štajny, tak mě zaplaví vděčnost, že existují takhle pěkné kopie rlx pro chudý ubohý žalostný bídný lid, lúzu zmatenou… A sellita maká naprosto přesně, kam se hrabou sejkáče 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu V 16. 11. 2024 v 13:33, Postal80 napsal: @bejduko netahas nás tady svými příspěvky trosku za nos.. ?? Já čumím na CVSTOS asi rok, a hned se mi zdálo že to znám.. No když se teď dívám na tvoje PAMy, Becka.. Netaha… kolega sa hodinkam venuje profesionalne, ma pristup k vela peknym kuskom a teda ma moznost robit pekne fotky a videa… YT kanal Watch on Wrist je jeho… najdes tam aj videa mojich hodiniek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu před 1 minutou, Vortex-Tempus napsal: Netaha… kolega sa hodinkam venuje profesionalne, ma pristup k vela peknym kuskom a teda ma moznost robit pekne fotky a videa… YT kanal Watch on Wrist je jeho… najdes tam aj videa mojich hodiniek Tak to čumím! Naprostá parada. @Bejduko - byl to dotaz, nic osobního - proč se to tváří jako zahraniční kanal, jsem rád, že máme takového frajera doma!! Škoda, že tady nemáš nějakou vlastní sekci. Tvůj YOUTUBE kanál sleduji delší dobu. Moc pěkná short videa. Ještě jednou klobouk dolů, možná by si tady mohl založit něco vlastního jako Matouš z Ruce a rucicky. Držím palce, bravo. Krasne hodinky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu před 7 minutami, Postal80 napsal: Tak to čumím! Naprostá parada. @Bejduko - byl to dotaz, nic osobního - proč se to tváří jako zahraniční kanal, jsem rád, že máme takového frajera doma!! Škoda, že tady nemáš nějakou vlastní sekci. Tvůj YOUTUBE kanál sleduji delší dobu. Moc pěkná short videa. Ještě jednou klobouk dolů, možná by si tady mohl založit něco vlastního jako Matouš z Ruce a rucicky. Držím palce, bravo. Krasne hodinky!! No technicky vzate je Slovensko zahranicie… @bejduko ale kolega ma point… mozno by si tu mohol zalozit vlakno ( trebars v sekci Foto Galerie) a davat tam tie videa… su dobre a urcite by to vela miestnych ocenilo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu před 6 minutami, Vortex-Tempus napsal: No technicky vzate je Slovensko zahranicie… @bejduko ale kolega ma point… mozno by si tu mohol zalozit vlakno ( trebars v sekci Foto Galerie) a davat tam tie videa… su dobre a urcite by to vela miestnych ocenilo… Slovensko není žádné zahraničí. Já jsem chlapec ČSSR. @Vortex-Tempus děkuji moc za vysvětlení a objasnění celé situace, protoze: @Admini - můj včerejší příspěvek s dotazem na @bejduko získal několik pozitivních lajku, které mi nenáleží. Můžete mi je odebrat? @Bert moje rypave chovani malem poskodilo takoveho frajera jako je @bejduko. Musíš mě potrestat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se