kaktusář Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu před 2 hodinami, nazdarhodiny napsal: @kaktusář kytky i hodinky mas paradni. Nosit troje dava urcite smysl, a myslim ze na nekterych NASA misich se to pouzivalo (dvoje jsou malo - kdyz se rozchazi cas na dvou, tak nevis, ktere jdou spravne). Taky to pouzivali rusti vojaci za druhe svetove, ale duvody byly krapet jine. Me kvetou uz zas jen voskovky, ale tahle bila mi kvete celorocne, a je to parada. voskovky i hodinky mas krasne nosim stale jedny, vicero si netroufnu, pripadal bych si jako ten rusky vojak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu turtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Dvě bubliny a trocha plavání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Hodin jak na věži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Před hodinou, kaktusář napsal: vicero si netroufnu to je mi jasne. jen jsem si delal, trosku neohrabane, legraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu před 4 minutami, nazdarhodiny napsal: to je mi jasne. jen jsem si delal, trosku neohrabane, legraci jasny asi i kdybych na to mel koule, tak bych to nedal, neni to moc pohodlne az se mi vrati sarxy a spirity, tak budu v jeste vetsim zmatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu (upraveno) před 16 hodinami, mlsoun1 napsal: Tož zase normální hodinky na mou ručičku před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Pěkný den přeji Sedí ti. ‐------------ Já LT B19 (foto starší) Upraveno 25. listopadu uživatelem Vit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu před 17 hodinami, mlsoun1 napsal: Tož zase normální hodinky na mou ručičku Parádní s tím řemenem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Hodinky týdne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu před 1 minutou, Kupa54 napsal: Hodinky týdne těším se na ně na živo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Čekání se vyplatilo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu #bluewatchmonday 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Právě teď, Gustaf napsal: #bluewatchmonday 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Pořád na vlně elegance:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu … jednoručky … 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se