Gustaf Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna ...že na tom hajzlu jsou ty fotky tak nějak hezčí 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 7 minutami, Gustaf napsal: ...že na tom hajzlu jsou ty fotky tak nějak hezčí před 2 hodinami, Kid_A napsal: Furt Aby ne.. Ak je to novy prirastok, tak gratulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna ranní kávička.. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna konecne slnko, snad po dvoch tyzdnoch 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Dnes ráno krásně, cestou na kávu ️️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Orient3star Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klub300 Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Dnes moje srdcovka už od 2011 ... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Konečné jsem je zase sehnal. Ted uz doufam definitivní. Dekuji @Maxel za pomoc! 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 54 minutami, Pivas napsal: Konečné jsem je zase sehnal. Ted uz doufam definitivní. Dekuji @Maxel za pomoc! ty kraso, stary dobry monstra prvni generace:) docela hard to find zalezitost:)) kdysi jsem je poustel za 3.500 Kc:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 14 hodinami, MíraMíra napsal: Nadhera sefe! sednou ti skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Blue / noir 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 11 minutami, Kid_A napsal: Nadhera sefe! sednou ti skvele Díky, jsem spokojenej. Spona by mohla být kratší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 2 minutami, MíraMíra napsal: Díky, jsem spokojenej. Spona by mohla být kratší. No jo, kdyby byla kratsi, tak tam nemas vsechny ty luxusni vychytavecky:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna (upraveno) před 8 minutami, Kid_A napsal: No jo, kdyby byla kratsi, tak tam nemas vsechny ty luxusni vychytavecky:)) To je fakt. Aspoň teda ne v takovým rozsahu. A aby to nevypadalo, jak jsem psal, jsem spokojen a nevidím nic za co bych měnil. Maximálně zase v rámci značky. Další kousky do sbírky, by se samozřejmě našly, ale nic za co bych měnil Suby. Upraveno 29. ledna uživatelem MíraMíra 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se