ATOM Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Před hodinou, childe napsal: Krasne hodinky, uzivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Pepsi 9 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Fajn pátek všem! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Formeláci 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 13 minutami, financ napsal: Pepsi Pěkné, kdo si hraje nezlobí. -------------------------------- Já Seagull 1963 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 15 hodinami, digiMonster napsal: áno je to ref: SUR307P1 a majú safír. Díky za info, já mám jediné hodinky s bílým cifrem tyhle Seiko veterány 27 let, sklíčko je nepůvodní, proto ta "terénní vlna" ve spodní části - jeden borec hodinář mně ho tam kdysi při výměně tak po kovářsku přilepil. Tak mě při pohledu na ty tvoje napadla obměna . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 14 minutami, milomac napsal: Díky za info, já mám jediné hodinky s bílým cifrem tyhle Seiko veterány 27 let, sklíčko je nepůvodní, proto ta "terénní vlna" ve spodní části - jeden borec hodinář mně ho tam kdysi při výměně tak po kovářsku přilepil. Tak mě při pohledu na ty tvoje napadla obměna . určite chod do nich ak sa ti páčia. Ja som naozaj milo prekvapení ,že aj takto lacné hodinky vedia byť dobre spracované v rámci možností samozrejme. Šetrím si na GS takže toto mam zatiaľ takú náhradu v podobnom dizajne před 14 minutami, milomac napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února PAM para dam… 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 7 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Marné čekání na jaro 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 4 hodinami, junior300 napsal: To si fotil ty? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února @bcmike ahoj, ano ja 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se