Lukáš3 Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Modrá je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami Pam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Příprava na léto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Zase zpět k Orlíkům a Red Wingům Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami Krásný pátek všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami V 26. 2. 2025 v 16:03, rekib1 napsal: Ty polárky mě prostě baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou parádní! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Pomalu na čase začít přezouvat na jaro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami před 13 minutami, dragys27 napsal: Jsou parádní! Díky, no chtěl jsem vystoupit trochu z davu a musím už teď říct, že jsem udělal dobře…tak chytře zpracované hodinky jsem do této doby neviděl… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami @rekib1 S tím naprosto souhlasím. Formexy jsem si prohlížel na Micro Praha a úplně mě okouzlily. Jen kdybych toho už neměl tolik... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami před 22 minutami, dragys27 napsal: @rekib1 S tím naprosto souhlasím. Formexy jsem si prohlížel na Micro Praha a úplně mě okouzlily. Jen kdybych toho už neměl tolik... …jasan, já už také končím, všechny barvy cifru co jsem chtěl už mám a doufám, že už budu mít klid 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami @rekib1 Přeji, aby to s tím klidem vyšlo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berczo Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami V 31. 10. 2024 v 13:07, Horhe napsal: Formexy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ahoj, jakou máš šířku ruky a jsou to 42 nebo 39,5 reefy? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Dneska přišel pošťák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami před 49 minutami, berczo napsal: ahoj, jakou máš šířku ruky a jsou to 42 nebo 39,5 reefy? Díky! Tohle jsou 42 a pazoura cca 18 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Večerní papáníčko... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se