Josef01 Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března před 2 hodinami, Campino napsal: Sú superaj keď nechcem byť zlý, mne sa na Pepsi bez ohľadu na materiál lunety, nepáči odtieň červenej, nemôžem si pomôcť..kúpil som preto Tudor Gmt, je to síce náhražka, ale tam tú červenú za mňa trafili parádne. Ale jaždý to máme inak. Takže gratulácia a užívaj Díky, já jsem chtěl hodinky s touto vyšisovanou červenou. Původně tam byla nová luneta s tmavě červenou, naštěstí byla k dispozici i původní, kterou si dvacetileté hodinky zaslouží. 1 2
LVA Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března (upraveno) Raketa Worldtimer Upraveno 6. března uživatelem LVA 3 1
LVA Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března 2 hours ago, edas said: Dnes na železe Ty Mido TV jsou úžasné Jakou máš velikost zápěstí, jestli se můžu zeptat? Měl bych si je zajít vyzkoušet do obchodu, nejsou to malé hodinky...
edas Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března před 2 hodinami, LVA napsal: Ty Mido TV jsou úžasné Jakou máš velikost zápěstí, jestli se můžu zeptat? Měl bych si je zajít vyzkoušet do obchodu, nejsou to malé hodinky... Nemám zápěstí, ale párátko 17,5 - 18cm "lovečák". Ale nosí se moc fajn, mají L-L jenom cca 46mm 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se