ATOM Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března před 39 minutami, Dokusan napsal: @ATOM Ty bílý Caboty jsou skvělý Dekuji, jsou fajn, moje univerzalky 4
kaktusář Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března velký den pro kaktusáře! vynesení kaktů po zimě do skleníku v plném proudu! 7
hypoun Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března před 27 minutami, Lukáš3 napsal: Manuál TOP cifr Zelený cifr v zlatém hávu a ještě no date... překrásné
Vit Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března (upraveno) před 42 minutami, kaktusář napsal: velký den pro kaktusáře! vynesení kaktů po zimě do skleníku v plném proudu! Paráda, konečně kaktusář s kaktusama : o ) Kde zimuješ, v nějakém sklepě? Upraveno 25. března uživatelem Vit 1
Tomak Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března V 23. 3. 2025 v 17:50, Kid_A napsal: Gmt New York 1
kaktusář Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března před 21 minutami, Vit napsal: Paráda, konečně kaktusář s kaktusama : o ) Kde zimuješ, v nějakém sklepě? mám naštěstí světlý prostor - evangelickou faru, kde mohu zimovat na parapetech - kdybych zimoval ve tmě, musel bych je zvykat na slunko, běvaj z toho patálie, jako např. popálení apod. využívám celý život na zimování evangelických far, ha ha...
Vit Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března před 1 minutou, kaktusář napsal: mám naštěstí světlý prostor - evangelickou faru, kde mohu zimovat na parapetech - kdybych zimoval ve tmě, musel bych je zvykat na slunko, běvaj z toho patálie, jako např. popálení apod. využívám celý život na zimování evangelických far, ha ha... Jsem sklepák, takový super požehnaný prostor nemám.
kaktusář Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března před 30 minutami, Vit napsal: Jsem sklepák, takový super požehnaný prostor nemám. hele vše má svoje. jednak se čas od času stěhuju a pak musím vychytávat podmínky... zimování na této faře bylo zpočátku na nic, je tam vlhko, nestabilní topení apod. první zimu jsme tam měli bohosl. jednou týdně - vždy se kvůli tomu temperovalo, v neděli pak topilo hodně. další rok klesla frenkvence na jednou za 14 dní (z důvodu střídání s humpolcem), tedy větší zima, větší riziko prochladnutí. a jiné prostory k dispozici prostě nemám. sklepy jsou velmi vlhké, je to dům z 18.s tol a vozit to do pejru nechci, bych se z toho zbláznil, abych to převážel autem... stejně je furt nosím jak koťata. Závdim kaktusářům, co maj baráky a u nich velký skleníky a nemusej s tim nikam běhat, ha ha. ale nestěžuji si, aspon mám malou sbírčičku. jinak bych toho měl tisíce... jsem hromadič. 1
kaktusář Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března a na důchod až mě vykopnou z poslední štace, tak půjdem někam do bytu (střední čechy), kterej má manželka po rodičích, takže všechny kytky, budu-li na živu stejně zlikviduju, páč je nikam nedám. leda bych si pronajal nějaký prostor, to se uvidí... vše je nejisté, ha ha. 1
Vit Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března před 37 minutami, kaktusář napsal: hele vše má svoje. jednak se čas od času stěhuju a pak musím vychytávat podmínky... zimování na této faře bylo zpočátku na nic, je tam vlhko, nestabilní topení apod. první zimu jsme tam měli bohosl. jednou týdně - vždy se kvůli tomu temperovalo, v neděli pak topilo hodně. další rok klesla frenkvence na jednou za 14 dní (z důvodu střídání s humpolcem), tedy větší zima, větší riziko prochladnutí. a jiné prostory k dispozici prostě nemám. sklepy jsou velmi vlhké, je to dům z 18.s tol a vozit to do pejru nechci, bych se z toho zbláznil, abych to převážel autem... stejně je furt nosím jak koťata. Závdim kaktusářům, co maj baráky a u nich velký skleníky a nemusej s tim nikam běhat, ha ha. ale nestěžuji si, aspon mám malou sbírčičku. jinak bych toho měl tisíce... jsem hromadič. Chápu, jsem také sysel. před 34 minutami, kaktusář napsal: a na důchod až mě vykopnou z poslední štace, tak půjdem někam do bytu (střední čechy), kterej má manželka po rodičích, takže všechny kytky, budu-li na živu stejně zlikviduju, páč je nikam nedám. leda bych si pronajal nějaký prostor, to se uvidí... vše je nejisté, ha ha. Neboj, nějak to dopadne. Maximálně budeš mít hodně "zalesněný" byteček. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se