childe Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
laroaz Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
tommasini Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Greenhornik Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Georgeisin Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Laco Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Kid_A Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Man of good culture:)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
WEIDER Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Arthur N. Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Dokusan Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 CWC Cabot Fifty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
ATOM Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 před 8 minutami, Dokusan napsal: CWC Cabot Fifty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. hmm ty jsou...
AndyAaron Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 CWC Cabot Fifty Bronz nebo full gold? Jsem to vubec nezaznamenal, co to bylo za akci?
Prochy68 Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Dokusan Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 (upraveno) @AndyAaron Budeš se divit,ale mosaz. Vyrobeno 22 kusů. Mosaz údajně z armádních přebytků různých dílů výstroje britských vojáků v roce 1937. Vše ručně vyrobeno v Anglii. Více zde: https://www.cwcwatch.com/products/cabot-fifty Jinak tomu ručně vyrobeno v Anglii, plus použitá mosaz, odpovídá i trošku hrubé zpracování. Upraveno 25. března 2025 uživatelem Dokusan 1 1 2
Dokusan Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Dnes jsem to trochu prostridal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 3
shewcza Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Po delší době, úplně jsem zapomněl jak jsou krásný na sluníčku. Co se bohužel nezměnilo a na co jsem nezapomněl, jak jsou těžký Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
Lukáš3 Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 před 1 minutou, shewcza napsal: Po delší době, úplně jsem zapomněl jak jsou krásný na sluníčku. Co se bohužel nezměnilo a na co jsem nezapomněl, jak jsou těžký Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Škoda, že si je nevzal v pátek ještě jsem je naživo neviděl a docela by mě zajímaly... Příště by si je mohl vzít 1
hypoun Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 No comment Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
R4B4 Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Tak si to po odpočinku pěkně mašíruju na noční. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
kuncák7 Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Nové pracovní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dragys27 Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Na cestě z hodinářství. Jedny Certiny na ruce a druhé (nové) v tašce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se