horskjan Odesláno pátek v 07:31 Nahlásit Odesláno pátek v 07:31 Dnes do práce na kole, odpoledne sranda cyklo závod, takže G-Shocky jasná volba ️️ 3
AndyAaron Odesláno pátek v 07:42 Nahlásit Odesláno pátek v 07:42 před 2 hodinami, Zlý vlk napsal: Vetrelec!!! 1
Klub300 Odesláno pátek v 09:12 Nahlásit Odesláno pátek v 09:12 Na přímém slunci se pěkně vybarvíme ... 4 1 1
RadekB Odesláno pátek v 09:18 Nahlásit Odesláno pátek v 09:18 Modrá je dobrá . Mám je třetí den a baví mě i s tím buzna tahem. Což mě překvapuje. Mám pocit, že to spolu nějakým podivným způsobem funguje. 8
kuncák7 Odesláno pátek v 09:26 Nahlásit Odesláno pátek v 09:26 Včera novej kousek ( datum nepretoceno, pardon ) a dnes svůj dovolenko/ pracovní kousek. 2
kolky87 Odesláno pátek v 10:17 Nahlásit Odesláno pátek v 10:17 Dnes do vesmíru Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 7
seaman Odesláno pátek v 11:56 Nahlásit Odesláno pátek v 11:56 BronzofkyToto je iny punk, chvilu mi zabralo, kym som prisiel na to, kolko ukazuju hodin aj to neviem ci spravne 1
Vit Odesláno pátek v 12:03 Nahlásit Odesláno pátek v 12:03 před 7 hodinami, orius napsal: Bronzofky Bledá závist. Mít větší ruku, tak už je mám v černém provedení.
orius Odesláno pátek v 12:12 Nahlásit Odesláno pátek v 12:12 před 8 minutami, Vit napsal: Bledá závist. Mít větší ruku, tak už je mám v černém provedení. No já je právě viděl a měl na ruce v černé. Ale vyhrála u mě krémová. Jinak nevím jakou máš ruku. Já 18,5 a naprostá pohoda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se