Kupa54 Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Zastesklo se mi po nich, tak aspoň na doma. 13 2
FantasticFabio Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července před 2 hodinami, petr4612 napsal: Hodinky super! Jen ten rejnoček mi k nim nesedí ….. ale to je jen můj pocit….možná se pletu, což mi ani moc nevadí!
petr4612 Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července (upraveno) před 44 minutami, FantasticFabio napsal: Hodinky super! Jen ten rejnoček mi k nim nesedí ….. ale to je jen můj pocit….možná se pletu, což mi ani moc nevadí! Díky. Já dlouho vymýšlel jaký důstojný řemen tam dát místo originálu a docela mi tam sedne. Hnědý originál není ke košili moc univerzální. Upraveno 10. července uživatelem petr4612 1
Lukáš3 Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Dovolenková sestava těším na ten bronz ve slané vodě 4 1
chief Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července 11 hours ago, Greenhornik said: Ja teda nejsem znalec, ale melodie měly myslím jen ty původní z osmdesátek a devadesátek. Tyhle mají jen jedno pípání u alarmu, repetici, GMT, věčný kalendář, stopky s mezičasem a samozřejmě osmimístnou kalkulačku. Inverzní displej stojí za prd, ale to jsem věděl, mně se prostě jen líbila ta barevná kombinace. Jediný dobrý inverzní displej je MIP. MIP a STN-LCD... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se