shewcza Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 3
Jeronimo Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Jako křen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Kupa54 Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Zastesklo se mi po nich, tak aspoň na doma. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 2
Martin JJJ Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Postal80 Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Pořád, po dvou týdnech jsou na 0 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
FantasticFabio Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 před 2 hodinami, petr4612 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hodinky super! Jen ten rejnoček mi k nim nesedí ….. ale to je jen můj pocit….možná se pletu, což mi ani moc nevadí!
petr4612 Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 (upraveno) před 44 minutami, FantasticFabio napsal: Hodinky super! Jen ten rejnoček mi k nim nesedí ….. ale to je jen můj pocit….možná se pletu, což mi ani moc nevadí! Díky. Já dlouho vymýšlel jaký důstojný řemen tam dát místo originálu a docela mi tam sedne. Hnědý originál není ke košili moc univerzální. Upraveno 10. července 2025 uživatelem petr4612 1
petr.73 Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Jedna volantová. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lukáš3 Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Dovolenková sestava těším na ten bronz ve slané vodě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
chief Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Tool watch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
chief Odesláno 11. července 2025 Nahlásit Odesláno 11. července 2025 11 hours ago, Greenhornik said: Ja teda nejsem znalec, ale melodie měly myslím jen ty původní z osmdesátek a devadesátek. Tyhle mají jen jedno pípání u alarmu, repetici, GMT, věčný kalendář, stopky s mezičasem a samozřejmě osmimístnou kalkulačku. Inverzní displej stojí za prd, ale to jsem věděl, mně se prostě jen líbila ta barevná kombinace. Jediný dobrý inverzní displej je MIP. MIP a STN-LCD... 1
childe Odesláno 11. července 2025 Nahlásit Odesláno 11. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Vit Odesláno 11. července 2025 Nahlásit Odesláno 11. července 2025 SEIKO TUNA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Zlý vlk Odesláno 11. července 2025 Nahlásit Odesláno 11. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
SUZUKIGSXR Odesláno 11. července 2025 Nahlásit Odesláno 11. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 3
ProF3T Odesláno 11. července 2025 Nahlásit Odesláno 11. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
orius Odesláno 11. července 2025 Nahlásit Odesláno 11. července 2025 Dnes keramika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
kaktusář Odesláno 11. července 2025 Nahlásit Odesláno 11. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
baza Odesláno 11. července 2025 Nahlásit Odesláno 11. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Kupa54 Odesláno 11. července 2025 Nahlásit Odesláno 11. července 2025 Dobré ráno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se