ladvach Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září před 23 hodinami, AKUC napsal: KHAKI Taky je mám. Za tu cenu skvělé hodinky. 8
Roland Sands Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září před 1 hodinou, tikzot napsal: Poslední Letní víkend a to doslova Úžasný hodinky , krásný ... je super že nezahálejí někde v sejfu. Rád bych někdy vyzkoušel 37mm verzi ale nebudu si dělat plané nadějě.
FiXilVer Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září před 6 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Co si ides zalietat na Sim? Have fun Bol som na kurze doctor on board.. Predcil moje ocakavania, naozaj skvely kurz. a ucastnici mali cool hodinky (zlte zlato vintage 36mm daydate som nemal moznost odfotit, ale pani naozaj super sedeli). ..nevedel som, ze si verejnost moze ist zalietat na simulatore.. veru ze by som siel
Vortex-Tempus Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září před 34 minutami, FiXilVer napsal: Bol som na kurze doctor on board.. Predcil moje ocakavania, naozaj skvely kurz. a ucastnici mali cool hodinky (zlte zlato vintage 36mm daydate som nemal moznost odfotit, ale pani naozaj super sedeli). ..nevedel som, ze si verejnost moze ist zalietat na simulatore.. veru ze by som siel Tak uz vies ako najst na palube Oxy, Defibrilator a FAK… Jasne ze sa da ist na simulator… samozrejme nie zadarmo. https://www.lufthansa-aviation-training.com/de/simulatorflüge Pred rebrandingom na Luftwaffe sa to volalo Swiss Aviation Training a chodil som tam pomerne pravidelne… to bola este stara budova v Klotene… ani som nevedel ze sa prestahovali do noveho.
chief Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Dneska tropickej den na hradu ve skále Sloup v Čechách, Skalní hrad 17l týnejdžerka nám to sabotovala, tak jsme jeli jen ve 3 s klukem. Ani mráz, ani déšť, ani stín, ani pláč ... Ani sníh ... Ani řev ... Ani smích ... Ani prach ... Ani hrr ... Ani pr ... Na Mudmastery neplatí #absolutetoughness 2 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se