Radek124 Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října (upraveno) Lepší funět do kopce než čučet na prolhané politiky v bedně Upraveno 5. října uživatelem Radek124 4 1
Kluk jako buk Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října (upraveno) Upraveno 5. října uživatelem Kluk jako buk 8 1
villain83 Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října před 34 minutami, CEGY napsal: Jako nový, ty už se moc nevidi. Za mě snad nejhezčí Fortis. 3
Filip eM Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Večerní "očistec" pro wardy a výměna z gumy na tah. 3 1
FantasticFabio Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října před 2 hodinami, Gustaf napsal: Japonsko německá fúze To vymyslel Hellmut Kulenakaši ? 1
CEGY Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října před 21 minutami, villain83 napsal: Jako nový, ty už se moc nevidi. Za mě snad nejhezčí Fortis. Dík. Od tebe mě to těší. Osobně se mi s indexama libi vic než s číslama.
villain83 Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Před hodinou, CEGY napsal: Dík. Od tebe mě to těší. Osobně se mi s indexama libi vic než s číslama. Tak to já zase v tomhle případě radši čísla, ale to je v cajku, každýmu, co jeho jest.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se