EpsteinBarr Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Obyč moony do slnkom zaliatého dňa. 8
kuncák7 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Po školení jdou na ruku tyhle. Trpělivě čekají v kanclu. 2
Filip eM Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Tak ještě ať to garminum není líto Po horách chodím tak, že na levém zápěstí mám "svoje" hodinky, které jsem si pro ten den zvolil, a na pravém garminy pro funkčnost ( měření kolik km/hod ujdu, tempo abych popoháněl děcka... ) ještě nějaké tikťaky na krk 1 1
nazdarhodiny Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu (upraveno) Dnes jsem prisel do prace krapet driv a zabral misto s vyhledem na Eiffelovku Upraveno 6. listopadu uživatelem nazdarhodiny 4 1
Arthur N. Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu před 1 hodinou, Prochy68 napsal: děláš čest svému jménu a furt někde špacíruješ
Roman85 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Poslední hezke dny Sent from my iPhone using Tapatalk 4
Klub300 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Těžký den v podzimním kanclu - konečně padla 🖐 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se