tommasini Odesláno 15. listopadu Nahlásit Odesláno 15. listopadu Vrchol volantu je asi tak nejvýš kam se dostanu, ale stejně jsem ty Everesty hrozně nutně potřeboval 8 2
DarylVanHorne Odesláno 15. listopadu Nahlásit Odesláno 15. listopadu (upraveno) před 5 hodinami, Tomak napsal: “Co to sakra je?” Christopher Ward Concept s in-house strojem SH21 - dva pérovníky a rezerva chodu 5 dní. Upraveno 15. listopadu uživatelem DarylVanHorne 2
Postal80 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Odesláno 15. listopadu Ve špeluňce na pivo.. Kosmickou loď mám ještě v kufru.. UFO Grendizer 4 1
chief Odesláno 15. listopadu Nahlásit Odesláno 15. listopadu Emergency MUDMAN u soutoku Vltavy s Otavou v okrese Písek Hrad Zvíkov 3 2
Kupa54 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu Dobré ráno. Fascinuje mě ta čitelnost. 10
rekib1 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu (upraveno) Hezkou neděli Upraveno 16. listopadu uživatelem rekib1 4
FantasticFabio Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu Barvy podzimu….dalo by se říct 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se