milanco77 Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu před 22 hodinami, Lukáš3 napsal: krasny remen 1 1 1
Klub300 Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu před 20 hodinami, Klub300 napsal: Po delší době ... mám je rád A dnes mladší sestřičky se stejným srdcem 14
Lukáš3 Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu Dneska na ruce jen chvíli, ale počítá se 3
kaktusář Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu SPB063J1 Karesansui "Bílý lesklý texturovaný ciferník odráží umění seika propojit hodinářství s tradicí a kulturou. Ciferník má vertikální vzor s žebrováním, který odráží hloubku tradiční japonské skalky (známé jako zenová zahrada); Karesansui jsou japonské skalky, které existovaly již od počátku roku 794 n. l. a skládaly se z přírodních krajinných aranžmá z kamenů, vodních prvků a keřů. Jejich hlavní výhodou je speciální podloží, které používá štěrk nebo písek hrabaný tak, aby reprezentoval vlnky na vodě." 12 4
Rybkin Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu (upraveno) A je po sněhu Upraveno 27. listopadu uživatelem Rybkin 9 1
FantasticFabio Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu V 25. 11. 2025 v 16:52, prischera napsal: Tenhle kousek jsem nemohl v inzerci nechat, byly na wishlistu uz dlouho… Nemohu se nezeptat, takové Credory jsou z Evropy ?
kuncák7 Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu Sundal jsem pracovní casia a šel k něčemu společenštějšímu. 6
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se