Juraj11 Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 Super hodinky. To větší děvče má na rameni mývala? ---------------------------- Já Biatec CS30B (focení trochu flákám, ale nosím je poctivě). Teď na to koukám a vypadá to tak [emoji1787]Ale je to jen jakysi kožuch na kapuci [emoji846]Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1
tomankubik Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 Před hodinou, FantasticFabio napsal: Já bych na ně nandal černý , zelený , popř i tmavě modrý nato….. ta kůže je spíš pilotková , ale chvíli to tam nech a pak uvidíš ….. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Lukáš3 Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Roman85 Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 Sent from my iPhone using Tapatalk 6
Gustaf Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 Na 1. adventní neděli Seitony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Arthur N. Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 před 5 hodinami, bluman napsal: vcera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Byl jsi u doktora? Nejsou modry 1 1
DarylVanHorne Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 V sobotu jsem nestihl vše, tak dnes zbytek výstavy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
DarylVanHorne Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 A tímto vyžaduji pochvalu za to, jak jsem byl šikovný = že jsem odolal a nic jsem si nekoupil 1 2
FantasticFabio Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 před 7 hodinami, Gustaf napsal: Na 1. adventní neděli Seitony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěknej advent přeju ! A kolikátej, že to máte ? Podle těch svíček se to nedá odhadnout nebo vám nejde elektrika ? 1 1
FantasticFabio Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 před 4 hodinami, DarylVanHorne napsal: A tímto vyžaduji pochvalu za to, jak jsem byl šikovný = že jsem odolal a nic jsem si nekoupil Pochvala se uděluje ! Jen nevím, jestli i vystavovatelé by souhlasili 1
Návštěvník YPO Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Je čas zase pracovat!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: Pěknej advent přeju ! A kolikátej, že to máte ? Podle těch svíček se to nedá odhadnout nebo vám nejde elektrika ? Tohle není advenťák...jen dekorace (dřevěná mašinka) na svíčky. Jinak máme teda zapálenou jen jednu... Na věnci Zálohy zatím platím, takže ČEZ to sem zatím pouští 1
kaktusář Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 mlžka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 2
Tomak Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13
ATOM Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 1
Arthur N. Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
M@chino Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 … tak konečně i druhy řemen doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
ladvach Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 King Seiko by mojí ruce slušely taky. A proč platit x krát více, když za stejné strojky a zpracování pořídím Series8 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
EpsteinBarr Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 2
tommasini Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se