Juraj11 Odesláno neděle v 18:25 Nahlásit Odesláno neděle v 18:25 Super hodinky. To větší děvče má na rameni mývala? ---------------------------- Já Biatec CS30B (focení trochu flákám, ale nosím je poctivě). Teď na to koukám a vypadá to tak Ale je to jen jakysi kožuch na kapuci Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1
tomankubik Odesláno neděle v 18:44 Nahlásit Odesláno neděle v 18:44 Před hodinou, FantasticFabio napsal: Já bych na ně nandal černý , zelený , popř i tmavě modrý nato….. ta kůže je spíš pilotková , ale chvíli to tam nech a pak uvidíš ….. 2
Roman85 Odesláno neděle v 20:04 Nahlásit Odesláno neděle v 20:04 Sent from my iPhone using Tapatalk 6
Arthur N. Odesláno neděle v 20:20 Nahlásit Odesláno neděle v 20:20 před 5 hodinami, bluman napsal: vcera Byl jsi u doktora? Nejsou modry 1 1
DarylVanHorne Odesláno neděle v 23:26 Nahlásit Odesláno neděle v 23:26 V sobotu jsem nestihl vše, tak dnes zbytek výstavy... 6
DarylVanHorne Odesláno neděle v 23:32 Nahlásit Odesláno neděle v 23:32 A tímto vyžaduji pochvalu za to, jak jsem byl šikovný = že jsem odolal a nic jsem si nekoupil 1 2
FantasticFabio Odesláno pondělí v 04:08 Nahlásit Odesláno pondělí v 04:08 před 7 hodinami, Gustaf napsal: Na 1. adventní neděli Seitony Pěknej advent přeju ! A kolikátej, že to máte ? Podle těch svíček se to nedá odhadnout nebo vám nejde elektrika ? 1 1
FantasticFabio Odesláno pondělí v 04:10 Nahlásit Odesláno pondělí v 04:10 před 4 hodinami, DarylVanHorne napsal: A tímto vyžaduji pochvalu za to, jak jsem byl šikovný = že jsem odolal a nic jsem si nekoupil Pochvala se uděluje ! Jen nevím, jestli i vystavovatelé by souhlasili 1
Gustaf Odesláno pondělí v 06:06 Nahlásit Odesláno pondělí v 06:06 před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: Pěknej advent přeju ! A kolikátej, že to máte ? Podle těch svíček se to nedá odhadnout nebo vám nejde elektrika ? Tohle není advenťák...jen dekorace (dřevěná mašinka) na svíčky. Jinak máme teda zapálenou jen jednu... Na věnci Zálohy zatím platím, takže ČEZ to sem zatím pouští 1
M@chino Odesláno pondělí v 09:20 Nahlásit Odesláno pondělí v 09:20 … tak konečně i druhy řemen doma 9
ladvach Odesláno pondělí v 09:41 Nahlásit Odesláno pondělí v 09:41 King Seiko by mojí ruce slušely taky. A proč platit x krát více, když za stejné strojky a zpracování pořídím Series8 7
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se