Lacoh Odesláno včera v 10:52 Nahlásit Odesláno včera v 10:52 Dufam, že nebude vadiť, dam sem ešte jednu fotku mojich nových OP. Na dennom svetle a s vyššou kvalitou fotky to je inde. No jo, mam z nich fakt radosť. 7 2
Filip eM Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami Dnes mi dorazil dáreček ode mě, pro mě. mockrát děkuji panu Habadej, perfektní.. jak řekl pan umělec Liška v Pupendu Golden ček hende… moje nejoblíbenější watche mají konečně nové přezutí 11 2
Vlcak Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami U mě i dnes beze změny. Mám je rád a už něco zažily. 4
Kid_A Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami před 5 hodinami, Lacoh napsal: Dufam, že nebude vadiť, dam sem ešte jednu fotku mojich nových OP. Na dennom svetle a s vyššou kvalitou fotky to je inde. No jo, mam z nich fakt radosť. Super kauf 2
JakubSpiel Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Odesláno před 18 hodinami Cestou tam vlakom, ale naspäť už za volantom 2
Lacoh Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami před 10 hodinami, Kid_A napsal: Super kauf Ďakujem. Mimochodom, Seamastre midsize, ktoré som od Teba kupoval tuším 2016 stále mám a poctivo odvtedy nosím. 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se