kuncák7 Odesláno úterý v 11:24 Nahlásit Odesláno úterý v 11:24 Dnes do MHD něco odolnějšího ( a bohužel luminox navy Seal Chrono již druhý den v depu Zasilkovny ). 2 1
Jeronimo Odesláno úterý v 11:47 Nahlásit Odesláno úterý v 11:47 Před hodinou, mlsoun1 napsal: Na skok doma a vždy když přijedu musí být mlsKdyž jsem ten mlsoun Nejsi ve obvyklé formě. Chybí kolínko, pizza a zmrzlinový pohár ------------------------------------------------------------------ 8
mlsoun1 Odesláno úterý v 12:37 Nahlásit Odesláno úterý v 12:37 před 47 minutami, Jeronimo napsal: Nejsi ve obvyklé formě. Chybí kolínko, pizza a zmrzlinový pohár ------------------------------------------------------------------ To až v UH.Bohuš mne bude hostitToto je taková malá předochutnávka 1 3
mlsoun1 Odesláno úterý v 12:38 Nahlásit Odesláno úterý v 12:38 @JeronimoA propo gratuluji k tomu krásnému úlovku co Ti zdobí zápěstí 1 1
bacil.357 Odesláno úterý v 13:00 Nahlásit Odesláno úterý v 13:00 (upraveno) Hodil jsem je konečně na Jubilee. Upraveno úterý v 13:00 uživatelem bacil.357 10
DarylVanHorne Odesláno úterý v 13:51 Nahlásit Odesláno úterý v 13:51 před 22 hodinami, bluman napsal: Nový přírůstek? Jsi na Micro Praha neodolal? Jsou zajímavé - gratuluji
bluman Odesláno úterý v 14:18 Nahlásit Odesláno úterý v 14:18 22 minutes ago, DarylVanHorne said: Nový přírůstek? Jsi na Micro Praha neodolal? Jsou zajímavé - gratuluji Dik, ano novy prirastok, ale stara resp. dlha historia , pocas Micra uz boli na ceste. Keby sa nezasekli na CDG v Parizi na par dni, bol by som ich byval na Micro aj doniesol 1
mlsoun1 Odesláno úterý v 14:27 Nahlásit Odesláno úterý v 14:27 Před hodinou, Lukáš3 napsal: Já dnes guilloche dial a 36mm Moc krásné.Manželka je z nich vedle 1
Lukáš3 Odesláno úterý v 15:08 Nahlásit Odesláno úterý v 15:08 před 40 minutami, mlsoun1 napsal: Moc krásné.Manželka je z nich vedle Díky no tak máš super tip na dárek ne? 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se