DarylVanHorne Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května A přítelkyně mi dnes zkonfiskovala Mido, tak jsem ji donutil udělat wristshot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
mlsoun1 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
ragu Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Styl na vysokým potenciálu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 4
Jeronimo Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
tikzot Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Za naší chalupou po letech zase hoří a ikdyž to není zaplaťpanbuh tak velký jako posledně ve Hřensku, tak to celkem nahání husí kůži Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3
mlsoun1 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května před 2 minutami, tikzot napsal: Za naší chalupou po letech zase hoří a ikdyž to není zaplaťpanbuh tak velký jako posledně ve Hřensku, tak to celkem nahání husí kůži Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. I tak to je velmi nepříjemné
gerhard Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
MilosDv1 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Hned je ten den lepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Radek124 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května (upraveno) U nás nehoří - ale jak se zvedne vítr, oblak pylu co jde z lesa vypadá jak kouř a jeden si to žlutý svinstvo ani nestíhá utírat z hodinek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. května uživatelem Radek124 10 1 1
tikzot Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Před hodinou, mlsoun1 napsal: I tak to je velmi nepříjemné Bohužel je a hodně, už takhle tady V Lužickejch dostávají lesy poslední roky hodně zabrat a ráz krajiny se drasticky změnil, tak snad toto bude brzy ok, 7 vrtulníků se točí a další přiletí zítra.
mlsoun1 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května před 11 minutami, tikzot napsal: Bohužel je a hodně, už takhle tady V Lužickejch dostávají lesy poslední roky hodně zabrat a ráz krajiny se drasticky změnil, tak snad toto bude brzy ok, 7 vrtulníků se točí a další přiletí zítra. Tak snad anoZase bude trvat než se ekosystém kompletně obnoví.Naši záhranáři to určitě zvládnou.Držím jim palce 1 1
ladvach Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Cynique Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Moje neschopnost využít příznivého světla mi bohužel neumožňuje zvěčnit, co tyhle poctivě udělaný hodinky umí rozehrát za parádu. Uklidňuje mě myšlenka, že to stejně zachytit nejde a musí se to vidět Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
bacil.357 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Syn mi pořád předhazuje, že GS jsou holčičí hodinky. Tak jsem nasadil ještě menší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
chief Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května 4 hours ago, DarylVanHorne said: A přítelkyně mi dnes zkonfiskovala Mido, tak jsem ji donutil udělat wristshot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ☆Já trvám na tom, že Plzeň osvobodil Patton☆ 1 1
chief Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Tak jsem přeřídil až dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Lukáš3 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Tohle mě baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 2
FantasticFabio Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května V 2. 5. 2026 v 18:28, mlsoun1 napsal: Ženuška je moc chce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty tvoje ? Nebo chce mít svoje jiný ? Jestli ty tvoje , dělal bych chvilku krky a pak psí oči a pak bych je odevzdal , jakože s těžkým srdcem…… a hned bych objednal jiný , který nutně potřebuješ , protože si právě o jedny přišel …. Důvod k nákupu se vždycky najde
FantasticFabio Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května před 1 hodinou, bacil.357 napsal: Syn mi pořád předhazuje, že GS jsou holčičí hodinky. Tak jsem nasadil ještě menší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jestli von ti ty GS nechce znechutit , aby je mohl začít nosit šikovnej kluk
bluman Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května (upraveno) vyjednavanie bolo narocne, ale prezil som Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. května uživatelem bluman 6 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se