Vit Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 (upraveno) MeisterSinger Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. února 2022 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Jdeme venčit zvěř, v lese nás snad nikdo nepotká, tak změníme časomíru z kvalitní značky s historií (Hamilton) na neznámý aušus z GB Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 51 minutami, DarylVanHorne napsal: Jdeme venčit zvěř, v lese nás snad nikdo nepotká, tak změníme časomíru z kvalitní značky s historií (Hamilton) na neznámý aušus z GB Mi to taky přijde prašť jako uhoď… no offense Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 @DarylVanHorne@LovecK Já když jsem ještě měl Béčka SO42 a kolega, u kterýho jsem se kdysi provalil, že jsem na hodinky, se mě jednou při setkání zeptal "ukaž co máš za hodinky?" tak já vystrčil Béčka a říkám mu "dneska jen podřadnou čínu" a vůbec ho to nerozhodilo, myslím, že mi to sežral Takže jestli chce někdo machrovat s indexem, ať si rači nedělá velký iluze. Ty Wardy jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Já to mám f pitchi, na rozdíl od poloviny kksů tady svoje hodinky nosím, a to dokonce i za účelem, ke kterému jsou určeny, jen mi proste CHW a Hamilton prijdou jako stejnej level… at si kazdej nosí co chce, ale blbě kecat me proste baví… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 V 26. 2. 2022 v 14:49, pciza napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pepo, a to co je za PAMy? Se v tý značce nějak ztrácím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 3 minutami, ponorka9 napsal: Pepo, a to co je za PAMy? Se v tý značce nějak ztrácím Trošku nostalgie to byl můj první kousek tady. Kvůli jejich pořízení jsem se tady zaregistroval a takhle dopad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 (upraveno) Rolády pro chudý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. února 2022 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 @LovecK Offense? None taken @Radik Díky, dělají víc radosti, než jsem doufal. Hlavně že jsme všichni normální a neutrácíme prachy za zbytečnosti. @Radik Moc hezký Pelagosy. Překvapilo mě jak výborně jsou udělaný, jak hezky sedí na ruce - dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 24 minutami, DarylVanHorne napsal: Hlavně že jsme všichni normální a neutrácíme prachy za zbytečnosti. No to hlavně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Dovolím si i tady v nepolitiko vlákně připomínku: nenechme se rozhodit lacinym cynismem, každá poslaná stovka nebo fb avatar změněný na UK vlajku má smysl . Plešatějící kgbák kvůli tomu sice o spánek nepřijde, ale kdybych byl v pozici Ukrajinců v ČR, každá - i symbolická - forma podpory by mi dodala sílu. Hlavně díky @Kid_A, další aukce bude brzo. Kupujte plenky, sunar, acylpirín a předávejte neziskovkám. Kdo nevěří neziskovkám, může pomoct jinak, ale věřte tomu, že třeba Člověk v tísni fakt ví, jak na to. Jestli ten čurák opravdu bude blok po bloku dobývat Kyjev, bude to šílený, ale budeme ready. Ten kremelskej zmrd uvěřil svejm bludům o hisotrický roli rassííje a taky nějakejm potimostem o fašistickým, homosexuáním a neakceschponým západě. S rassijí mu nepomůžem, ale se zbytkem se přepepočítal, ideálně ho do Haagu bude předvádět nějakej tranďák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Dnes mini projížďka :-)Odesláno z mého RMX2086 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Ještě pohodicka v ZOO než začnou lítat atomovky:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 30 minutami, dr.sphinx napsal: Dovolím si i tady v nepolitiko vlákně připomínku: nenechme se rozhodit lacinym cynismem, každá poslaná stovka nebo fb avatar změněný na UK vlajku má smysl . Plešatějící kgbák kvůli tomu sice o spánek nepřijde, ale kdybych byl v pozici Ukrajinců v ČR, každá - i symbolická - forma podpory by mi dodala sílu. Hlavně díky @Kid_A, další aukce bude brzo. Kupujte plenky, sunar, acylpirín a předávejte neziskovkám. Kdo nevěří neziskovkám, může pomoct jinak, ale věřte tomu, že třeba Člověk v tísni fakt ví, jak na to. Jestli ten čurák opravdu bude blok po bloku dobývat Kyjev, bude to šílený, ale budeme ready. Ten kremelskej zmrd uvěřil svejm bludům o hisotrický roli rassííje a taky nějakejm potimostem o fašistickým, homosexuáním a neakceschponým západě. S rassijí mu nepomůžem, ale se zbytkem se přepepočítal, ideálně ho do Haagu bude předvádět nějakej tranďák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsem rad, ze ocelace sly do spravnych rukou!!!! Diky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 6 hodinami, DarylVanHorne napsal: @milomac Tyhle kontíky jsou prostě super Díky, na pohled jsou to fakt zajímavé hodinky , tak ještě jednu ze dneška Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 8 minutami, milomac napsal: Díky, na pohled jsou to fakt zajímavé hodinky , tak ještě jednu ze dneška Ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 1 hodinou, DarylVanHorne napsal: Hlavně že jsme všichni normální a neutrácíme prachy za zbytečnosti. My nie, no ty kupuješ poriadne drahé puzzle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 (upraveno) @Willie McBrideTakový super hodinářský puzzle jen tak nekoupíš. A k tomu byly i nějaký hodinky zdarma PS: Dík za připomenutí, víkend byl náročný, ale zítra začnu skládat Upraveno 27. února 2022 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se