Ivanhoe34 Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 (upraveno) před 35 minutami, AKUC napsal: obdivujem ako si z nich napálený, ešte sa zapíšem na waitlist . Užívaj si ich dlho , Ved mechanicke hodinky by mali byt o emociach a radosti... ktorym samozrejme a uplne pochopitelne nechape vyse 99% obyvatelstva Ak ti vyhovuje puzdro a tah, tie su presne take iste ako potapky ocean39, len luneta je ina. Stale ich nosim... smartwatche mi postupne prestavaju chybat... Upraveno 15. května 2022 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 (upraveno) @Ivanhoe34: Rád Tě tu po dlouhé době vidím, Ivane. Koukám, že jsi změnil model. Ale fotky stále krásné, sypej to sem a hodinky ať slouží ke spokojenosti. Upraveno 15. května 2022 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Edit: ať jen nekecám, tak dnes venčím po dlouhé době Chronomat limited. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 před 4 minutami, Sphinxx napsal: @Ivanhoe34: Rád Tě tu po dlouhé době vidím, Ivane. Koukám, že jsi změnil model. Ale fotky stále krásné, sypej to sem a hodinky ať slouží ke spokojenosti. Srdecne pozdravujem a dakujem. Ano potapky oddychuju a pytaju uz zrejme aj servis... mam co mam, znacke som ostal verny a radost z mechanickych hodiniek sa mi znova vratila.. som tu rad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 před 2 minutami, Sphinxx napsal: Edit: ať jen nekecám, tak dnes venčím po dlouhé době Chronomat limited. velka ruka, velke hodinky no parada a fotky mas namakane aj ty, pekne im nechas vyniknut v plnej krase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 @Ivanhoe34: Tak paráda, já mám dvoje Steiny taky, no stress, hlavně, že se Ti líbí a dělaj radost. A mám to dost podobně s chutí zase nosit stálice. Díky za pochvalu, fotím foťákem, byť mám velmi slušný fotomobil od Samsungu, nejsem s fotkami z něj spokojen dle svých měřítek, takže technika foťáku je prostě stále na prvním místě i když mě to nebaví, jej pořád tahat s sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 před 6 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Dnes tak trochu na @Vit, ale co jineho na ruku aby to tematicky ladilo? Pěkné to máš. Kde jsi byl? před 12 minutami, Sphinxx napsal: Edit: ať jen nekecám, tak dnes venčím po dlouhé době Chronomat limited. Moc hezká fotka Davide. ---------------------------------------------------- Já zvonilky, letos slaví padesátiny ... (foto starší) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 @VitLetecké muzeum Kbely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Před hodinou, Sphinxx napsal: Edit: ať jen nekecám, tak dnes venčím po dlouhé době Chronomat limited. haž to sem častěji, máš supr fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Stále žluťásky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 @Vit @Akam: Děkuji pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 před 11 hodinami, Sphinxx napsal: Edit: ať jen nekecám, tak dnes venčím po dlouhé době Chronomat limited. Krasna fotka, brajtle vyzeraju skoro az neskutocne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 V práci. Čekám na klienta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mescalero Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Dnes titán+keramika+El Primero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Včera i dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Francie 60ta léta, 37,5mm, ETA2472 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se