M3maniac Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 před 7 hodinami, Sphinxx napsal: Děkuji, popravdě to mám úplně stejně, modrou fakt můžu. Bude to znít asi divně, ale lepší modrou než je zde jsem snad na hodinkách neviděl. Do toho navíc AR a sluníčko, prostě pecka. Jsou těžší (jen na náramku, na gumě/kůži to jde), za ten měsíc, co je mám jsem dostal tolik pochval (mj. i od žen - to se nestává moc často), jako dosud na žádné jiné hodinky, sám to nechápu, protože je to obyčejná "třířučka" s Unitasem, ale prostě ten WC hodně kouzlí na sluníčku. Tohle je fakt pecka, já nemít Tuny, tak do toho skočím, NATO zvolené perfektně. Modrá je prostě modrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Damaško pro chudé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 před 9 hodinami, twisp napsal: Jak se nosí ? Měl jsem je na ruce jen chvíli na to abych mohl psát nějaké soudy. Mohla by to být dobrá alternativa za Explorer I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Dekla pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerfey Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Jedna vcerajsia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Po opravě doma… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Tak nejak sme kamoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Colt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Asi poslední jejich výlet a pak půjdou dál... Musí uvolnit místo jinému kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Před hodinou, Ohm-Aztec napsal: Colt krasne jednoduchy model. u B skor vynimka co sledujem... toto sa mi paci a ja uz asi nuda za chvilu no co ine na tomto zabere je pekne vidiet ako decentne oramovanie indexov nechava naplno vyniknut rucickam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Bulova moon , cítiš sa bezpečne na Mesiaci i v Rime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Eberhard & Co Champion V Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se