dragys27 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Při pátku v práci Casia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 16710BLRO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Víkend na dohled . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Vedro jak cyp… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 V 2. 8. 2022 v 15:24, financ napsal: miluju rozbalovačky. Rozpárat balík, něžně vytáhnout hodinky z krabice, seřídit čas, datum není zatím potřeba řešit a šup na ruku Ta tachymetrická luneta je otočná...? Nebo blbě nasazená...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 V 3. 8. 2022 v 15:55, pavel23 napsal: De se domů. Světlušky jako prase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 17 hodinami, HondzaX napsal: Hanhart 417 ES 1954 - fajnovych 39 mm Super fotka super hodinek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 (upraveno) před 4 hodinami, F.B. napsal: Uff, to asi skor zacnem pit to proseko F. Ale no, na proseko mi nesiahaj. Tu, u nas, na vychode sa to berie ako dobre zapijatko No ten vztah k Breitlingom som aj tak nepochopil. Kedze tie tvoje boli/su "normalne". Ci? Ja som uz prehodil moony za riadne zeleza. Upraveno 5. srpna 2022 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Cesta k hodináři a balení na cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 1 minutou, EpsteinBarr napsal: Ale no, na proseko mi nesiahaj. Tu, u nas, na vychode sa to berie ako dobre zapijatko No ten vztah k tym Breitlingom som aj tak nepochopil. Kedze tie tvoje boli/su "normalne". Ci? Ja som uz prehodil moony za riadne zeleza. Blackbirdy boli normalne...ale proste, nebolo to ono. Neviem, co ma vylieci. Dnes som videl MoonSwatche na jednej dame na ulici, a fakt sa mi pacia. MM300 zatial super. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 @F.B. MM300 su fantasticke hodinky. Ja mam svoje 10 rokov (sbdx001), minuly rok po servise v Onyxe a neviem si predstavit pobyt pri mori bez nich. Videl som, ze nahanas nejake strapy. Ja som k tymto hodinkam handry nikdy nenosil. Proste mi to nesedi. Ale kupil som si crafter blue a odvtedy su vkuse na nom. Velmi odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 3 minutami, EpsteinBarr napsal: @F.B. MM300 su fantasticke hodinky. Ja mam svoje 10 rokov (sbdx001), minuly rok po servise v Onyxe a neviem si predstavit pobyt pri mori bez nich. Videl som, ze nahanas nejake strapy. Ja som k tymto hodinkam handry nikdy nenosil. Proste mi to nesedi. Ale kupil som si crafter blue a odvtedy su vkuse na nom. Velmi odporucam. Craftery mam prave 2, po byvalom majitelovi. Prave su na orandzovom, a mam este cierny. Nehovorim, ze to je zle, specialne teraz na leto, ale i tak...Emperory som mal na NATO, a bolo to zaujimave. MM600 iba na tahu, k NATU co mi urobil Janko som sa nakoniec nikdy nedostal, ze by som ho nasadil. Tak spekulujem, ze co...mozno kupim tah. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Dnes dopoledne se mnou byly na Grossglockneru (v pozadí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 3 hodinami, Lookyn napsal: Ta tachymetrická luneta je otočná...? Nebo blbě nasazená...? Otočná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Neustale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 40 minutami, financ napsal: Otočná No co no, tak ze sebe při pátku udělám možná blbce, nic horšího se stát nemůže K čemu je otočná tachymetrická luneta? Funkce pevné tachy lunety je mi jasná, ale není mi jasné, proč by ji někdo dělal otočnou? Tím ti určitě nechci rýpat do krásných hodinek, jen jsem tohle řešení nikdy neviděl a není mi jasné využití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Chronostory:Ja: Kurde, to mam pekne hodinky.Mladous: Zas takova hitparada to neniStarous: Uka, mrknu!Starous: Ser na to a vem nas radsi plavat do reky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 1 hodinou, Lookyn napsal: No co no, tak ze sebe při pátku udělám možná blbce, nic horšího se stát nemůže K čemu je otočná tachymetrická luneta? Funkce pevné tachy lunety je mi jasná, ale není mi jasné, proč by ji někdo dělal otočnou? Tím ti určitě nechci rýpat do krásných hodinek, jen jsem tohle řešení nikdy neviděl a není mi jasné využití já to k ničemu nepoužívám, ani pevnou, ani otočnou tachy lunetu. Mně se líbí hodinky. A otočnou tachy lunetu maj i třeba autávky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se