Gustaf Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 (upraveno) Ball Engineer Master II Diver Chronometer COSC Limited Edition Zatím ne na ruce, ale krabičkové pondělí bylo...na ruce až doma. Zatím jen rozbaleno. Upraveno 7. listopadu 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 @Gustaf jak to vydržíš, taková sebetrýzeň? Já je narvu na ruku vždycky hned a prakticky v první minutě je stihnu i pokřtít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 před 11 minutami, Gustaf napsal: Ball Engineer Master II Diver Chronometer COSC Limited Edition Zatím ne na ruce, ale krabičkové pondělí bylo...na ruce až doma. Zatím jen rozbaleno. Bally mám rád a tyhle jsou moc povedený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Právě teď, nickolas napsal: @Gustaf jak to vydržíš, taková sebetrýzeň? Já je narvu na ruku vždycky hned a prakticky v první minutě je stihnu i pokřtít Njn, sebemrskačství doma v klidu nad ně sednu, zkrátím tah... nasadim a udělám další foto... Důležité je vyděržat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 před 1 minutou, Dokusan napsal: Bally mám rád a tyhle jsou moc povedený Díky...jsou super. Odpoledne bude o zábavu postaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Bally super. Musím zase projet jejich web po dlouhé době.Já beze změny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Gusto ma nove farebne koule, pekne su:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 (upraveno) @Harwey není nad to mít duhový koule Díky @kloubik jj, jen jak jsem je zahlédl, tak jsem věděl, že je musím mít Upraveno 7. listopadu 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 před 1 hodinou, Gustaf napsal: Ball Engineer Master II Diver Chronometer COSC Limited Edition Zatím ne na ruce, ale krabičkové pondělí bylo...na ruce až doma. Zatím jen rozbaleno. Krása - už dlouho jsem čekal na to, s čím se vtasíš. Povedený kousek. Tak už mazej domů a fotit do chlubírny a popsat pocity atd... Ať dlouho slouží a dělají jen radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Právě teď, DarylVanHorne napsal: Krása - už dlouho jsem čekal na to, s čím se vtasíš. Povedený kousek. Tak už mazej domů a fotit do chlubírny a popsat pocity atd... Ať dlouho slouží a dělají jen radost. Díky moc. Njn, cekacka na byla dlouhá... teprve teď jdou do prodeje. Nejhorší je, že mě doma čeká ještě několik povinností (ne manželských :D), takže se k nim dostanu až v podvečer. Ale pak určitě nafotim a pochlubim se. Ani nevím jaký mám číslo, ale myslím, že tam bylo 0017/1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Ball Engineer Master II Diver Chronometer COSC Limited Edition Zatím ne na ruce, ale krabičkové pondělí bylo...na ruce až doma. Zatím jen rozbaleno. Tak ty jsou hodně fajn, ať dělají radost. BALLy mám rád, těším se na postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 před 1 minutou, 323GT napsal: Tak ty jsou hodně fajn, ať dělají radost. BALLy mám rád, těším se na postřehy. Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Jj,ta modrá je dobrá,yes. Tak ať ti dlouho vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 @bobidíky Tak ještě pár rychlocvaků.. než zkrátím tah a sundám fólie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 …paráda, gratulace. Já dnes solární Casia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Davosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Unbox Therapy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se