Willie McBride Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Čas na výmenu ... potápky za potápky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Ty zlato - keramické Seamastery jsou nádherné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Před hodinou, Chorche napsal: Skvělá kombinace! Díky, taky mě dost baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Dnes 4 leté výročí na Chronomagu, jakoby to bylo včera, kdy jsem se jako úplný začátečník, ptal místních gentlemanů, zda si mám jako své první hodinky koupit Citizen nebo Festina hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Sorry double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 před 39 minutami, safi napsal: Ty zlato - keramické Seamastery jsou nádherné... Keď som si kupoval svoje prvé dospelácke hodinky do finálnej dvojky sa dostali UN Diver a vlnky chrono v modrej farbe. Vyhrali UN, no časom som aj tak chcel ešte aj tie vlnky skúsiť. Nemám rád zlatú farbu, no táto kombinácia sa mi páčila, tak som šiel do toho ... a aj tak stále u mňa na plnej čiare vyhrávajú UN Neviem prečo sú UN Diver tak nedocenené hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 To máš pravdu s těmi UN, žil jsem s nimi asi 5 let a byly super. Já dnes i včera Heuer Silverstone s celkem vzácnou patinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Dneska pracovne s Navi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Do oběda daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Rozhodují se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 MoonSwatche...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 @pavel23tak ty jsou úžasný má je tady myslím gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 před 40 minutami, špelda66 napsal: @pavel23tak ty jsou úžasný má je tady myslím gas Já vím, jsou jen troje v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 @Kid_A - Jsou proste pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 (upraveno) @pavel23co pouzdro, jaký jsou rozměry jak máš velkou packu Upraveno 9. února 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 před 8 minutami, Pivas napsal: @Kid_A - Jsou proste pecka. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Jsou 44mm a ruku mám 17cm. Sedí perfektně. Ten ciferník je ve skutečnosti nádherný. Fotka to neukáže. Když je nevezmu ,dám ti kontakt přes sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 V bílém provedení je mám poprvé a vypadá to, že to bude dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Pilotky všech pilotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se