Willie McBride Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 Čas na výmenu ... potápky za potápky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 Ty zlato - keramické Seamastery jsou nádherné...
Toblin Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 Před hodinou, Chorche napsal: Skvělá kombinace! Díky, taky mě dost baví
Ersagon Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 Dnes 4 leté výročí na Chronomagu, jakoby to bylo včera, kdy jsem se jako úplný začátečník, ptal místních gentlemanů, zda si mám jako své první hodinky koupit Citizen nebo Festina hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Willie McBride Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 před 39 minutami, safi napsal: Ty zlato - keramické Seamastery jsou nádherné... Keď som si kupoval svoje prvé dospelácke hodinky do finálnej dvojky sa dostali UN Diver a vlnky chrono v modrej farbe. Vyhrali UN, no časom som aj tak chcel ešte aj tie vlnky skúsiť. Nemám rád zlatú farbu, no táto kombinácia sa mi páčila, tak som šiel do toho ... a aj tak stále u mňa na plnej čiare vyhrávajú UN Neviem prečo sú UN Diver tak nedocenené hodinky.
M3maniac Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 To máš pravdu s těmi UN, žil jsem s nimi asi 5 let a byly super. Já dnes i včera Heuer Silverstone s celkem vzácnou patinou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matejcaha Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 Dneska pracovne s Navi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 Do oběda daleko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel23 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 Rozhodují se. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 MoonSwatche...:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
špelda66 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 @pavel23tak ty jsou úžasný má je tady myslím gas
pavel23 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 před 40 minutami, špelda66 napsal: @pavel23tak ty jsou úžasný má je tady myslím gas Já vím, jsou jen troje v ČR.
špelda66 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 (upraveno) @pavel23co pouzdro, jaký jsou rozměry jak máš velkou packu Upraveno 9. února 2023 uživatelem špelda66
Kid_A Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 před 8 minutami, Pivas napsal: @Kid_A - Jsou proste pecka. Diky
pavel23 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 Jsou 44mm a ruku mám 17cm. Sedí perfektně. Ten ciferník je ve skutečnosti nádherný. Fotka to neukáže. Když je nevezmu ,dám ti kontakt přes sz.
kuncák7 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 V bílém provedení je mám poprvé a vypadá to, že to bude dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 Pilotky všech pilotek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se