jkba Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 před 1 hodinou, Vit napsal: Pěkný příběh, že bys gravíroval jméno manželky a datum svatby? Aby pak ale neputovaly do světa spolu..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Komu fandíš? Baník p*čo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 @Pivas @Vit díky chlapi, mám radost.@jkba to bys zas mohl být dobrej příběh do místního vlákna Rozvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Counter-Strike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 On 3/3/2023 at 8:33 PM, Lukáš3 said: Přistavujeme Ahoj @Lukáš3 Pls jsou to ty slavny 38 a rucni natah? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 @chief ahoj přesně tak, 38mm a ruční nátah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 (upraveno) 18 minutes ago, Lukáš3 said: @chief ahoj přesně tak, 38mm a ruční nátah Diky moc. Krasny fieldy, jeste sjedu nejakej YouTube, ale zatim se mi libi tyhle s tou patinou. Delaj nam to rozhodovani tezky Upraveno 4. března 2023 uživatelem chief gramatika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 před 15 minutami, chief napsal: Diky moc. Krasny fieldy, jeste sjedu nejakej YouTube, ale zatim se mi libi tyhle s tou patinou. Delaj nam to rozhodovani tezky Za mě jsou favority ty v bronzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Nó, kolega, který si nechal poradit jaký hodinky si koupit, avizoval, že má v plánu další a to právě Hamiltony. Tak jsem zvědavej s čím se vytasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Krásný to máte kolegové Já dnes týdenní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Co nemám právě teď na ruce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdis Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Bulova Accutronn - ta plynulá vteřinovka je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 stará láska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanP Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 NTTDSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Mám to GS proste rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Včerejší oslava 4.tých narozenin...synovi udělaly hodinky větší radost než nové kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 @Jirka1985Největší radost měl jistě tatínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se