Jeronimo Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Pohodička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 (upraveno) Upraveno 8. dubna 2023 uživatelem jenik77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 před 9 hodinami, jenik77 napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 před 9 hodinami, jenik77 napsal: Pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Riga, a místní bod srazů...U Laimy... čas neposouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 před 13 hodinami, Jeronimo napsal: Pohodička Jarku to vypadá na pěkný večírek a kocovinku Jeníku pěkné AT, já dnes Carrery 7853 z roku 1970. Tak Veselé Velikonoce všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 před 2 hodinami, M3maniac napsal: Jarku to vypadá na pěkný večírek a kocovinku Ani mi nemluv ..... Cesta zpět když už nemůžeš řídit, ale pořád se snažíš fotit hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanP Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Vesele Vikonoce vsem! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter34 Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Pekné sviatky všetkým chronopacientom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Po delší době jsem vytáhnul Timex Q chrono a jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 @sodekcz díky, 99% fotím mobilem. Aktuálně S22 ultra. Zvykám si, na začátku jsem byl hodně rozladěn výsledkem fotografií, ale už je to lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Přeji hezkou neděli všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Ani mi nemluv ..... Cesta zpět když už nemůžeš řídit, ale pořád se snažíš fotit hodinky. To vypadá na Times Square Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asbury Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Konečne vykuklo slniečko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Skoro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Peknu velku noc prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 HelfštýnOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Tak jsem si nakonec dnes zaplaval,drobet chladna,ale jinak super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se