Juraj11 Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Dnes na ruce jedničky PAM111 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Dnes jsem řešil otázku, kterak vyfotit ostrov, když nemám dron... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 (upraveno) před 11 minutami, DarylVanHorne napsal: Dnes jsem řešil otázku, kterak vyfotit ostrov, když nemám dron... Napadl mě kajak, ale našel jsem méně bolestivé a o dost zábavnější řešení. A i proto dvoje hodinky Jedny na GPS atd.. A Seika s HH fičurou - otčnou kunetou. Tady nastavena na čas vrácení hračky Nemluvě o tom, že Seiko jsou celkově daleko čitelnější Upraveno 20. listopadu 2023 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Zklamal jsi mne Doufal jsem v nějaké originální řešení. Například manželka plavkyně .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 před 7 hodinami, hightower napsal: Pekné kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Jde se fandit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Polaris Mariner Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Taky Slovenske cibule… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 před 2 hodinami, collie napsal: Polaris Mariner Date Pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 před 1 hodinou, AndyAaron napsal: Taky Slovenske cibule… Hezky to zkousis!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 V 18. 11. 2023 v 19:11, Akam napsal: Ty sou parádní! před 11 hodinami, tomina666 napsal: Yeah Diky, ta modra je skvela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Hezky to zkousis!!!Mam je “uz” rok. Jsou fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Navrat ke znacce...asi starnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 vcera i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Před hodinou, jenik77 napsal: vcera i dnes Skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 14 hodinami, Bert napsal: Zklamal jsi mne Doufal jsem v nějaké originální řešení. Například manželka plavkyně .... Navrhoval jsem, ale pro koukla mě, tudíž to neprošlo se slovy: "ty chceš aby mě sežral žralok? " Inu, lidé by neměli pokládat otázky, na které nechtějí slyšet upřímnou odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Blbej datum, ale už jsem to napravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se