partykiller Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 D8Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Jedna "volantovka" (auto není v pohybu, ať nejsem za piráta silnic) Vulcain.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Dolce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Jako čekal jsem to, ale stejně... Je to fakt šok 1/ Vídeň 2/ někde, kde běhají lítí vlci a krouží hladoví supi = D1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 1 hodinou, Axel napsal: Jedna "volantovka" (auto není v pohybu, ať nejsem za piráta silnic) Vulcain.. Ty se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Sněží sněží jen se leje Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Pořád a furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 HOME SWEET HOME? To těžko Z ostrova s palmami a 30°C k zasněženému domečku v -1°C to bylo krásných 29h a 41min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Pro mě nastala ta správná doba pořídit potápky. Snad vydrží do dovolené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 +18cm snehu k tejto chvili, snezit ma do 21:00, situacia stabilna (podla novin), v noci je odhad -5 stupnov.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 21 minutami, EpsteinBarr napsal: +18cm snehu k tejto chvili, snezit ma do 21:00, situacia stabilna (podla novin), v noci je odhad -5 stupnov.... no dobre vam ho tam na**balo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 uz zase tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 3 hours ago, DarylVanHorne said: HOME SWEET HOME? To těžko Z ostrova s palmami a 30°C k zasněženému domečku v -1°C to bylo krásných 29h a 41min Neplac, aspon si das konecne pivo , alebo radsej svarak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Dneska v actionu super nabídka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 52 minutami, bluman napsal: Neplac, aspon si das konecne pivo , alebo radsej svarak? Než jsem vlezl na prvním letišti do haly, tekl že mě pot proudem, ve Vídni jsem šortky vyměnil za džíny, přes triko hodil teplou mikinu, a šup do vymrzlého auta. Doma ještě dovybavil teplou péřovkou, rukavicemi a šel s hrablem odhazovat cestu k baráku Jo, tohle jsem nečekal 🌫🌨❄ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Potápky na sněhu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 8 hodinami, Dokusan napsal: Tudory Moc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 8 hodinami, Axel napsal: Jedna "volantovka" (auto není v pohybu, ať nejsem za piráta silnic) Vulcain.. To jsou ty z Chronoshopu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Kladiva Helson Sharkdiver 2000m s etou velmi vzácné v tomto provedení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se