nazdarhodiny Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna před 12 hodinami, Igicz napsal: Ode dneška mi táhne na pade:) Princezna mi udělala velkou radost. Moc pekny kousek. Gratuluji k vyroci i k novemu prirustku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Military Friday no a šajní božsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Zelená je také fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna (upraveno) před 22 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Rozmohl se nám tu nešvar: s těmi Cartiery tu v poslední době pořád někdo dráždí !!! Jsou super (včetně těch různě orientovaných drážek šroubků na tahu) -------------------------------------------------- Já LÜM-TEC B19 Upraveno 5. ledna uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 16 hours ago, Chronopetr said: Nádhera! Obdivuji tvůj styl a výběr hodinek. Neřešíš mainstream, jedeš si svojí cestou a co kousek, to hodinky s charakterem. Velke diky . Ci to ale nebude tym, ze za moju velmi kratku hodinkovu karieru som este nezistil, co je mainstream . Ale je pravda, ze cely zivot mam s tym problem, zrovnat sa do radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Tak jsem si to takhle štrdádoval okolo koscomu, nakouknu za výlohu a už odcházím s těmahla košickejma Royal Oukama to je radosti za 3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna S Pepkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASTRA Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Z prechádzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna před 1 hodinou, Campino napsal: Z prechádzky Mám teď na ruce úplně ty samé, až mě to zmátlo, jestli nevidím dvojitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna před 5 hodinami, Pivas napsal: Dobře si udělal, že tyhle zůstaly doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna před 6 hodinami, Pivas napsal: Skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Premiéry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna (upraveno) před 2 hodinami, Radek Cigi napsal: Mám teď na ruce úplně ty samé, až mě to zmátlo, jestli nevidím dvojitě Sú to fajn funny hodinkypôvodne som rozmýšlal nad žltými Casi-oak ale v obchode som videl aj tieto a nakoniec tieto vyhrali Upraveno 5. ledna uživatelem Campino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se