nazdarhodiny Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 před 12 hodinami, Igicz napsal: Ode dneška mi táhne na pade:) Princezna mi udělala velkou radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pekny kousek. Gratuluji k vyroci i k novemu prirustku
mlsoun1 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jaroslav Jára Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pivas Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Modrá je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dragys27 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Zelená je také fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 (upraveno) před 22 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozmohl se nám tu nešvar: s těmi Cartiery tu v poslední době pořád někdo dráždí !!! Jsou super (včetně těch různě orientovaných drážek šroubků na tahu) -------------------------------------------------- Já LÜM-TEC B19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. ledna 2024 uživatelem Vit
bluman Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 16 hours ago, Chronopetr said: Nádhera! Obdivuji tvůj styl a výběr hodinek. Neřešíš mainstream, jedeš si svojí cestou a co kousek, to hodinky s charakterem. Velke diky . Ci to ale nebude tym, ze za moju velmi kratku hodinkovu karieru som este nezistil, co je mainstream . Ale je pravda, ze cely zivot mam s tym problem, zrovnat sa do radu
watchboy Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Tak jsem si to takhle štrdádoval okolo koscomu, nakouknu za výlohu a už odcházím s těmahla košickejma Royal Oukama to je radosti za 3k Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lacifer Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 S Pepkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ASTRA Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sima1one Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Campino Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Z prechádzky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek Cigi Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 před 1 hodinou, Campino napsal: Z prechádzky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám teď na ruce úplně ty samé, až mě to zmátlo, jestli nevidím dvojitě
MíraMíra Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 před 5 hodinami, Pivas napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dobře si udělal, že tyhle zůstaly doma.
Akam Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 před 6 hodinami, Pivas napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skvělé
Otto Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Premiéry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Campino Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 (upraveno) před 2 hodinami, Radek Cigi napsal: Mám teď na ruce úplně ty samé, až mě to zmátlo, jestli nevidím dvojitě Sú to fajn funny hodinkypôvodne som rozmýšlal nad žltými Casi-oak ale v obchode som videl aj tieto a nakoniec tieto vyhrali Upraveno 5. ledna 2024 uživatelem Campino
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se