kaktusář Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Odesláno 13. března 2024 před 1 hodinou, Kupa54 napsal: Dnes z práce. supr, máš na ně lepší ruku, já ji mám moc subtilní...
Kupa54 Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Odesláno 13. března 2024 před 3 hodinami, kaktusář napsal: supr, máš na ně lepší ruku, já ji mám moc subtilní... Díky, hlavně mě baví. Ten ciferník má na slunci nádherný odstín.
ATOM Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 před 2 minutami, mlsoun1 napsal: Jak jinak než tento kousek zase v lese Ja se chystam tez. Ale jeste se musim pomazlit s novym shell cordovanem
mlsoun1 Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 @ATOMto je výhodou bydlet pět minut od lesa Řemínek jim sekne
ATOM Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 před 1 minutou, mlsoun1 napsal: @ATOMto je výhodou bydlet pět minut od lesa Řemínek jim sekne Diky Jj to je pravda. Mam to do lesa a k rece tez kousek. Cca minuta pesky.
Vit Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 před 10 hodinami, HondzaX napsal: Lip Moc pěkné, vidím, že je ti je LÍP. před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Jak jinak než tento kousek Člověče, ty jsi furt někde v lese, nepřestěhoval jsi se do nějaké chaty? Díky, že sem svými fotkami mezi nás (většinou) kancelářské potápěče a kancelářské piloty vnášíš trochu přírody. ----------------------------------- LEMANIA
Kid_A Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 před 21 minutami, Maxel napsal: Kancldiving Pekny becka
Kalisport Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: @ATOMto je výhodou bydlet pět minut od lesa Řemínek jim sekne Velká paráda ta příroda. Hodinky samo taky. Já abych se dostal do takového lesa tak bych si musel udělat výlet na půl dne , takže trochu závidím .
mlsoun1 Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 před 2 hodinami, ATOM napsal: Diky Jj to je pravda. Mam to do lesa a k rece tez kousek. Cca minuta pesky. Tož to je super.Mnoho lidí musí závidět
Vit Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 Před hodinou, Maxel napsal: Kancldiving Ta minutová ručka je pro mě na první pohled brutus, ale to je na vkusu každého soudruha. Ta lumi je pouze v tom čtverci?
Beer Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 před 12 hodinami, HondzaX napsal: Lip chvilku jsem přemýšlel, jestli Hewlett Packard dělá taky hodinky
mlsoun1 Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 @Vittož pořád v Lošticích na malém domečku,který tu chatku připomíná.Tato zadní část města spíše připomíná vesnici.Všude poletují slepice,za domem má soused ovce a kozičky,kousek od tud je malá farma a tam má i osla.Nejlepší budík Jinak jsem rád,že se fota líbí a hodinky rovněž.Jsem s nimi velmi spokojený a stává se ze mne owg Mě je nebaví na fakultě fotit,studenti by mne měli asi za blbce a v kanclu na to není čas.Takže raději venku a bez keců,v přírodě nic nemusím upravovat
mlsoun1 Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 před 21 minutami, Kalisport napsal: Velká paráda ta příroda. Hodinky samo taky. Já abych se dostal do takového lesa tak bych si musel udělat výlet na půl dne , takže trochu závidím . Chápu tě,před mnoha lety to bylo stejné.Naštěstí jsou zde víkendy a jezdilo se s dětmi pořád ven
chief Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 Včerejší blekenvajtovka ️️Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se