shewcza Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Odesláno 20. května 2024 @MíraMíra potřetí, možná počtvrté, ale teď snad naposled. Už vím, co mi na nich vadilo a jsem s tím smířen a něco naopak dnes už beru jako plus
tikzot Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Odesláno 20. května 2024 před 4 hodinami, Kid_A napsal: GS Jsou tooop Jirko
Kid_A Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Odesláno 20. května 2024 před 14 minutami, shewcza napsal: @MíraMíra potřetí, možná počtvrté, ale teď snad naposled. Už vím, co mi na nich vadilo a jsem s tím smířen a něco naopak dnes už beru jako plus Taky jsem je mel asi 5x v ruznych variacich a bral bych je zase:))
Kid_A Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Odesláno 20. května 2024 před 3 minutami, tikzot napsal: Jsou tooop Jirko Diky
MíraMíra Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Odesláno 20. května 2024 před 47 minutami, shewcza napsal: @MíraMíra potřetí, možná počtvrté, ale teď snad naposled. Už vím, co mi na nich vadilo a jsem s tím smířen a něco naopak dnes už beru jako plus Jo, to dobře znám. Klasická, pozvolná chrono evoluce.
Vit Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Odesláno 21. května 2024 před 3 hodinami, kaktusář napsal: Tmavomodrý svět, super, gratulace!
kaktusář Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Odesláno 21. května 2024 před 23 minutami, shewcza napsal: @kaktusář Gratulace! před 12 minutami, Vit napsal: Tmavomodrý svět, super, gratulace! děkuji uvidíme, jak si sedneme zatím jsem šokován příliš výrazné..
Kostra Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Odesláno 21. května 2024 Co je mám, tak se skoro nedostaly z ruky. Po pár dnech nošení mi připadaly dokonce trošku nudné, ale pak jsem té jejich toolové eleganci propadnul naplno. Nemluvě o komfortu nošení. Jestli mi nadšení vydrží, mám základní kámen budoucí svaté trojice nad kterou dumám možná posledních 5-7 let. Jupí
Jeronimo Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Odesláno 21. května 2024 před 8 minutami, Kostra napsal: Co je mám, tak se skoro nedostaly z ruky. Po pár dnech nošení mi připadaly dokonce trošku nudné, ale pak jsem té jejich toolové eleganci propadnul naplno. Nemluvě o komfortu nošení. Jestli mi nadšení vydrží, mám základní kámen budoucí svaté trojice nad kterou dumám možná posledních 5-7 let. Jupí ....... Dobře děláš. ----------------------------- Z vlastní zahrádky jsou nejlepší
nizkotucnytvaroh Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Odesláno 21. května 2024 Ty Seika 5ky, jsou na fotce samozřejmě, to nejzajímavější.
childe Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Odesláno 21. května 2024 Právě teď, nizkotucnytvaroh napsal: Ty Seika 5ky, jsou na fotce samozřejmě, to nejzajímavější. Určitě ty S5, toho ostatního jsem si skoro nevšiml
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se