shewcza Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května @MíraMíra potřetí, možná počtvrté, ale teď snad naposled. Už vím, co mi na nich vadilo a jsem s tím smířen a něco naopak dnes už beru jako plus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května před 4 hodinami, Kid_A napsal: GS Jsou tooop Jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května před 14 minutami, shewcza napsal: @MíraMíra potřetí, možná počtvrté, ale teď snad naposled. Už vím, co mi na nich vadilo a jsem s tím smířen a něco naopak dnes už beru jako plus Taky jsem je mel asi 5x v ruznych variacich a bral bych je zase:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května před 3 minutami, tikzot napsal: Jsou tooop Jirko Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května před 47 minutami, shewcza napsal: @MíraMíra potřetí, možná počtvrté, ale teď snad naposled. Už vím, co mi na nich vadilo a jsem s tím smířen a něco naopak dnes už beru jako plus Jo, to dobře znám. Klasická, pozvolná chrono evoluce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Příjemný začátek dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Referenčný čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května @kaktusář Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května před 3 hodinami, kaktusář napsal: Tmavomodrý svět, super, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května před 23 minutami, shewcza napsal: @kaktusář Gratulace! před 12 minutami, Vit napsal: Tmavomodrý svět, super, gratulace! děkuji uvidíme, jak si sedneme zatím jsem šokován příliš výrazné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Potulky po Shanghaii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Co je mám, tak se skoro nedostaly z ruky. Po pár dnech nošení mi připadaly dokonce trošku nudné, ale pak jsem té jejich toolové eleganci propadnul naplno. Nemluvě o komfortu nošení. Jestli mi nadšení vydrží, mám základní kámen budoucí svaté trojice nad kterou dumám možná posledních 5-7 let. Jupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května před 8 minutami, Kostra napsal: Co je mám, tak se skoro nedostaly z ruky. Po pár dnech nošení mi připadaly dokonce trošku nudné, ale pak jsem té jejich toolové eleganci propadnul naplno. Nemluvě o komfortu nošení. Jestli mi nadšení vydrží, mám základní kámen budoucí svaté trojice nad kterou dumám možná posledních 5-7 let. Jupí ....... Dobře děláš. ----------------------------- Z vlastní zahrádky jsou nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Ty Seika 5ky, jsou na fotce samozřejmě, to nejzajímavější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Právě teď, nizkotucnytvaroh napsal: Ty Seika 5ky, jsou na fotce samozřejmě, to nejzajímavější. Určitě ty S5, toho ostatního jsem si skoro nevšiml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se